Oameni de afaceri chinezi interesați să investească în județul Arad

Oameni de afaceri chinezi interesați să investească în județul Arad

O delegație formată din oameni de afaceri chinezi s-a întâlnit cu conducerea CJA, în vederea derulării unor investiții în județul Arad.

Președintele Consiliului Județean Arad (CJA), Iustin Cionca, și vicepreședintele Răzvan Cadar au primit la sediul instituției o delegație de oameni de afaceri chinezi interesați să investească în județul Arad.

,,Am discutat concret despre acest proiect de investiție,  un proiect de energie verde, și am prezentat argumentele care fac județul nostru atractiv în relația cu investitorii. Aradul este un județ puternic și dinamic, cu direcții clare de dezvoltare pentru următorii ani. Suntem preocupați să atragem investitori noi, pentru că dezvoltarea mediului economic înseamnă crearea de noi locuri de muncă și, implicit, creșterea calității vieții arădenilor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad are o relație de prietenie și colaborare cu Republica Populară Chineză, fiind înfrățit cu Provinciile Fujian și Hainan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.