Oamenii lui Gheorghe Falcă și ai Geaninei Pistru din Primărie, direcțiile și societățile subordonate, DAȚI AFARĂ de Bibarţ?!

Oamenii lui Gheorghe Falcă și ai Geaninei Pistru din Primărie, direcțiile și societățile subordonate, DAȚI AFARĂ de Bibarţ?!

Dacă tot a scăpat Călin Bibarţ porumbelul pe gură şi anunţat restructurări la Primăria Municipiului Arad şi direcţiile subordonate, hai să mergem puţin mai departe pe temă.

Potrivit informaţiilor noastre, Bibarţ începe să-şi facă curat în propria ogradă. Şi cum altfel ar putea să o facă decât prin „executarea” persoanelor care nu-i sunt fidele? Adică, oamenii lăsaţi moştenire, în diferite funcţii, de regimul Falcă – Pistru (Geanina) și care, nu de puține ori, taie frunze la câini pe banii contribuabililor.

Așa se face că deja unora le tremură fundul, atât în Primăria Municipiului Arad, cât și la Poliția Locală, Centrul Municipal de Cultură, Direcția de Asistență Socială etc. Dar nu numai lor, informațiile noastre dând ca posibilă o asemenea „curățenie” și în cadrul societăților la care Consiliul Local Municipal e acționar (RECONS, SC TOP SA, CET, Compania de Transport Public etc.).

De remarcat, că în proiectul de buget al municipalităţii pe 2021 este prevăzută o diminuare a cheltuielilor de salarizare cu 10 milioane de lei, în consecinţă schema de personal a Primăriei Municipiului Arad va fi redusă.

  1. […] post Oamenii lui Geanina Pistru şi Gheorghe Falcă din Primărie, direcțiile și societățile subordon… appeared first on […]

    Raspunde
  2. VA SFARSI CA SI CONSTANTINESCU INVINS DE SISTEM

    Raspunde
  3. Domnule Bibart,va rugam nu dati afara pilele dvs.Aveti atatia taietori de frunze care se lauda cu protectia dvs incat ar fi pacat sa-i lasati fara paine….

    Raspunde
    • cu siguranta osa tina seama de sfaturile dvs domnu Mitica doar c trebuie sa fie foarte atent la relatiile incestuoase..adica sa nu secorceasca pilele lui cu a domnului Falcsa..ca sunt neamurcu i totii..

      Raspunde
    • cred ca Bibart a luat-o pe urmele lui Ilie Bolojan,de la Bihor.E varianta castigatoare si corecta.Sa-i dam o minima incredere ,pana vedem fapte si rezultate.

      Raspunde
    • am vazut in presa ca si pe Ilie Bolojan,il injura multi in Oradea, ca betoneaza tot,in detrimentul spatiilor verzi…Pasaje si constructii ,fara beton,nu am vazut…Infrastructura ,facuta inteligent si spatii verzi ,multe….

      Raspunde
  4. un lucru bun…mergeti inainte ,d-le Bibart.Sugative de bani publici,fara munca ,sunt peste tot.Afara cu ei!

    Raspunde
  5. sa inceapa cu Compania de apa

    Raspunde
  6. Un aradean get-beget 26 martie, 2021, 9:35 am

    Stimate PRIMAR!
    Poate reusiti sa faceti ceva cu risipa de bani,poate reusiti sa reduceti cheltuielile cu combustibilul:FACETI-VA RONDUL DUMINICA DIMINEATA,ALATURI DE DL.CIONCA,PRIN FATA BISERICILOR SA VEDETI MASINILE PMA SI CJ PARCATE! De ce trebuie aradenii sa suporte cheltuielile abuzive ale angajatilor dvs?Cum isi permit sa batjocoreasca banul public?Cand i-ati sanctionat ultima data?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.