Oamenii teatrului arădean, prezentați publicului într-un fel aparte

Oamenii teatrului arădean, prezentați publicului într-un fel aparte

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad demarează un nou proiect, o serie de interviuri în care vor fi prezentați publicului, într-un fel aparte, oamenii teatrului arădean.

„Cu emoție și recunoștință pentru toate bucuriile pe care ni le-au dăruit și ni le dăruiesc acei oameni minunați care iubesc teatrul, pentru care teatrul este mai mult decât o meserie, este însăși viața. Pentru toți cei care se văd pe scenă, dar și pentru cei care ajută la construirea unui spectacol, pentru artiști și tehnicieni,  Teatrul Clasic «Ioan Slavici» Arad demarează un nou proiect. Este vorba despre un demers intitulat «Oameni de teatru», care își propune ca, printr-o serie de interviuri, să-i prezinte publicului, într-un fel aparte, pe oamenii teatrului arădean. Dorim ca prin acest demers să facem cunoscută fața nevăzută a celor care își leagă sau și-au legat la un moment dat, numele și, de ce nu, viața, de teatru. Este vorba atât despre actori, scenografi sau regizori, cât și despre oamenii din spatele cortinei. Am pus – la propriu – într-o pălărie, numele tuturor acestor oameni atât de importanți pentru noi și, în fiecare săptămână, vom extrage din ea protagonistul următorului exercițiu de… sinceritate”, precizează Bogdan Costea, managerul teatrului arădean.

Interviurile din cadrul proiectului ,,Oameni de teatru” vor fi publicate săptămânal, pe site-ul Teatrului Clasic ,,Ioan Slavici” Arad și pe paginile de social media ale instituției.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.