OFERTA GENEROASĂ făcută de un OM DE AFACERI: Cât va primi CEL CARE O IA DE SOȚIE pe fiica lui!

OFERTA GENEROASĂ făcută de un OM DE AFACERI: Cât va primi CEL CARE O IA DE SOȚIE pe fiica lui!

Adesea se crede despre oamenii de afaceri că pot avea tot ceea ce-și doresc. Viața, însă, ne arată că indiferent câți bani ți se plimbă prin conturi, există lucruri imposibil de cumpărat.

Cecil Chao, în vârstă de aproape 79 de ani, este unul dintre miliardarii din Hong Kong, care a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce a ținut zile întregi prima pagină a ziarelor, în septembrie 2012. Atunci, omul de afaceri a anunțat că oferă 65 milioane de dolari acelui bărbat care îi va lua fiica de soție.

Cum nimeni nu a reușit acest lucru, miliardarul a mărit miza. El a anunțat, luna trecută, că este dispus să plătească 120 de milioane de dolari acelui bărbat care va reuşi să o cucerească pe fiica sa, frumoasa Gigi Chao.

wanna_make_some_serious_cash_06

Oferta omului de afaceri nu este nici pe departe atât de simplă precum pare, deoarece tânăra în vârstă de 35 de ani este… lesbiană.

Orientarea sexuală a fetei nu este, nici pe departe, pe placul tatălui ei, care este dispus să ofere o viață luxoasă oricărui bărbat care ar reuși s-o facă să se îndrăgostească de el.

Magnatul este convins că fiica sa este „încă singură”, în ciuda faptului că în urmă cu patru ani, ea i-a jurat iubire veșnică partenerei sale, Sean Eav.

 

Gigi-Chao-wife_2463127b

Omul de afaceri își dorește moștenitori, așa încât, deși nu recunoaște, ar face orice s-o vadă pe fiica sa căsătorită cu… un bărbat.

„Nu aș forța-o să se căsătorească cu un bărbat, dar, evident, prefer să se căsătorească și să aibă nepoți”, a precizat magnatul.

Cecil Chao a făcut avere de pe urmă afacerilor imobiliare, fiind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Hong Kong.

Sursa: firsttoknow.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.