Oferta PNL Arad: Posturi călduţe pentru soţii, amante şi contracte bănoase pentru apropiaţi. Cine afirmă asta şi de ce

Oferta PNL Arad: Posturi călduţe pentru soţii, amante şi contracte bănoase pentru apropiaţi. Cine afirmă asta şi de ce

Deputatul social-democrat Florin Tripa s-a lansat într-un atac furibund la adresa PNL Arad.

Tripa spune, pe Facebook, că PNL racolează cu disperare primari social-democraţi, dând dovadă de ipocrizie.

„Din ciclul «liberalii urăsc PSD-ul, dar îi iubesc trădătorii», PNL-ul îşi dă arama pe faţă, demonstrându-şi ipocrizia. După ce au criticat într-un mod virulent şi fără precedent «ciuma roşie», îndemnând la «ferecarea uşilor PNL faţă de orice primar PSD» pentru că «şi-a bătut joc de români», PNL racolează cu disperare primari pesedişti.
Primarii PSD de la Beliu, Şicula, Şimand ori Livada, care într-un întreg mandat nu au primit nimic de la Consiliul Judeţean Arad, se regăsesc pe listele PNL. Rămaşi probabil fără cadre, PNL consideră acum că aceşti primari sunt buni. Oferta PNL pare, la prima vedere, tentantă: posturi călduţe pentru soţii, amante şi contracte bănoase pentru apropiaţi”, susţine Florin Tripa.

„Conducerea penelistă arădeană ignoră astfel în totalitate îndemnul păpuşei roz, a rujatului Rareş Bogdan, descreieratul de serviciu al PNL, care răcnea din toţi bojocii ca partidul să nu primească în rândurile sale pe «niciun primar, parlamentar, lider PSD pentru că şi-au bătut joc de români».
Pentru că nu am văzut până acum niciun carnet de partid rupt sau renunţarea la călduţul mandat de europarlamentar, sperăm totuşi ca PNL să nu recurgă la gestul suprem de onoare: Harakiri”, a mai spus Florin Tripa.

  1. Liberalii,in frunte cu conducerea PNL a CJA,oricum batjocoresc romanii si bugetul!Angajati dupa preferinte si sensibilitati,incepand cu domnia celebrei dne Boghicevici a unor cârduri din aceeasi familie in CJA+anexe,promovarea prostiei si a mediocritatii,asta face PNL ARAD!Inainte de alegeri vom prezenta cateva exemple cu subiect si predicat de persoane-sugative care ocupa posturi la STAT fara nici o pregatire in domeniu!

    Raspunde
  2. oug 55/2014 cand 525 de primari PNL au fost racolati de psd SI PESTE 5000 DE CONSILIERI . nu spui nimic ticalosule?ANALFABETULE crezi ca lumea uita?

    Raspunde
  3. BULANGIUL de TRIPA a uitat de de oug 55/2014 cind primarii PNL au plecat la PSD .IPOCRITULE SE INTOARCE ROATA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.