Oferta turistică a județului Arad, prezentantă pe platoul din fața Consiliului Județean Arad

Oferta turistică a județului Arad, prezentantă pe platoul din fața Consiliului Județean Arad

Consiliul Județean Arad organizează în 26 iunie, pe platoul din fața instituției, „Ziua Turismului Arădean”.

În cadrul acestui eveniment, va fi prezentată oferta turistică a județului Arad, din punct de vedere cultural-istoric, ecumenic, gastronomic, balnear și eco-turism. Evenimentul va fi însoțit de un program artistic și de o expoziție privind repere ale identității arădene.

„Aradul are repere turistice, istorice și culturale remarcabile. Prin acest târg dorim să informăm arădenii despre obiectivele turistice ale Aradului, unele poate insuficient de promovate, și să-i îndemnăm să le cunoască mai bine”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad. 

Programul artistic va conține Parada portului popular, o expoziție de ie, un spectacol de teatru de marionete și recitaluri de muzică

Își vor prezenta exponatele meșteri populari, producători locali de produse artizanale, vor fi organizate ateliere de creație și își vor prezenta oferta turistică instituții de cultură și promovare turistică din Arad, Parcul Natural Lunca Mureșului și, nu în ultimul rând, Domeniul Regal Săvârșin.

Loading...
  1. […] post Oferta turistică a județului Arad, prezentantă pe platoul din fața Consiliului Județean Arad appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.