Oferte EDUCAȚIONALE și de LOCURI DE MUNCĂ la Edu2Job for Life – Arad 2017 (GALERIE FOTO + VIDEO)

Oferte EDUCAȚIONALE și de LOCURI DE MUNCĂ la Edu2Job for Life – Arad 2017 (GALERIE FOTO + VIDEO)

O nouă ediţie a evenimentului internaţional de educaţie şi locuri de muncă, Edu2Job for Life, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad (CCIA), a avut loc joi și vineri, la Expo Arad. La deschiderea oficială a evenimentului a fost prezent și ministrul educaţiei, Pavel Năstase, care a vizitat standurile şi a discutat cu participanţii.

Timp de două zile, peste 100 de expozanţi au venit în întâmpinarea vizitatorilor cu o ofertă bogată de locuri de muncă, indiferent de nivelul de pregătire a celor interesaţi, şi o gamă variată de  oferte educaţionale din cadrul universităţilor din Arad, Timişoara, Bucureşti dar şi din străinătate.

A dat „greutate” evenimentului și prezența mai multor companii multinaționale, doritoare să „ia pulsul” nivelului forței de muncă din Arad:Am acceptat provocarea de a participa şi în acest an la târgul Edu2Job for Life, organizat de Camera de Comerţ în perioada 11-12 mai, din dorinţa de a veni în întâmpinarea arădenilor în găsirea unui loc de muncă stabil pe termen lung. Suntem o companie multinaţională care pune accentul pe etică, pasiune, angajament şi pe dezvoltarea spiritului de echipă, iar în acest sens dorim să oferim servicii de calitate clienţilor noştri având angajaţi motivaţi şi stabili. Prin participarea la acest târg am vrut să arătăm că suntem deschişi să întâlnim oameni noi, să îi cunoaştem şi într-un mediu mai puţin formal, dar, în acelaşi timp, să şi vedem nivelul pieţei actuale şi a forţei de muncă, referindu-ne bineînţeles la pregătirea profesională şi la aşteptările potenţialilor candidaţi. Pe cei care nu au reuşit să ne întâlnească şi să ne cunoască îi invităm să aplice la locurile vacanţe existente în cadrul companiei noastre, atât în departamentele operaţionale cât şi în cele administrative, a declarat Oana Virag, Regional HR Manager Coficab- Eastern Europe.

Tinerilor interesaţi să urmeze o carieră în cadrul Ministerului de Interne, Armatei sau Serviciilor Speciale le-au stat la dispoziție standurile: Poliţia Română, ISU, Inspectoratul de Jandarmi, SRI şi Centrul Militar Judeţean Arad.

(Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad)

La capitolul educaţie nu au lipsit ofertele de tabere şcolare în străinătate, cursuri de engleză pentru adulţi şi copii, examene IELTS, studii în Marea Britanie, formare profesională, Work&Travel USA, respectiv consultanţă educaţională.

În cadrul evenimentului a avut loc atât Târgul Educației, organizat de Inspectoratul Școlar Județean Arad și Târgul Național al Firmelor de Exercițiu, organizat de Colegiul Economic Arad.

(Alexandra Gorban, elevă a Colegiului Economic Arad)

Pe perioada târgului au avut loc și demonstraţii practice, atât în interiorul expoziţiei cât şi pe suprafaţa exterioară:

 

Galerie Foto:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.