OFICIAL: Ce a transmis DNA în cazul descinderilor de la Arad și Timișoara

OFICIAL: Ce a transmis DNA în cazul descinderilor de la Arad și Timișoara

DNA a remis un comunicat de presă ca urmare a descinderilor din această dimineață.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, săvârşite în perioada 2016 – 2019.
În cursul zilei de 9 decembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate pe raza județelor Timiș și Arad, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediul județean al unui partid politic și domiciliile unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA.

Citește și:

Percheziții ale DNA într-un dosar care-l vizează pe soțul fostului prefect (UPDATE)

Loading...
  1. Cu domnul Tripa am fost coleg la Liceul Silvic Timisoara…..asta a picat treapta a II a si a facut Scoala Profesionala…era un prostanac……a facut apoi liceul la seral, facultate, etc…..mare om .
    Numai PSD-ul putea promova astfel de oameni.

    Raspunde
  2. continuare: ca sa stie lumea ca nu glumesc…d-nul deputat Tripa avea porecla: Tarnacopul….de la nas i se trage!!!!! 🙂 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.