Omul care a trăit doi ani fără bani. Cum a reușit

Omul care a trăit doi ani fără bani. Cum a reușit

Modul în care un tânăr a reușit să trăiască vreme de doi ani fără să cheltuiască nici un leu ridică mari semne de întrebare vizavi de nevoile pe care le avem de la viață. Mark Boyle a dovedit că se poate trăi simplu iar experiența sa i-a pus pe gânduri pe mulți.

Absolvent al unei facultăţi de afaceri şi economie, Mark a decis să renunțe la slujbă și să trăiască altfel timp de doi ani. S-a mutat într-o rulotă, și-a produs electricitate printr-un mic panou solar și a gătit pe o plită improvizată. A cultivat o mică bucată de pământ s-a spălat în râu, cu săpun de casă și s-a deplasat cu bicicleta sau pe jos. Nu a cheltuit, în tot acest timp, nici un leu.

Acum, Mark Boyle a revenit în lumea „normală”, unde foarte mulți consumă mai mult decât au nevoie iar alții nu au cu ce să-și hrănească copiii. El continuă să ducă, însă, o viață cumpătată, având o altă perspectivă asupra lumii ca urmare a experienței celor doi ani. „Am fost foarte criticat. Când te împotriveşti culturii banilor nu te împotriveşti doar unor monede sau bancnote, ci unei întregi perspective asupra lumii”, a spus Mark Boyle. El a scris și două cărţi în care împărtăşește tuturor experienţa sa și oferă sfaturi pentru o viață simplă.

Sursa: The Telegraph

Foto: www.redbull.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.