One-woman show, cu actrița Imola Kézdi

One-woman show, cu actrița Imola Kézdi

Compania de Teatru „Aradi Kamaraszínház” invită arădenii la un one-woman show cu actrița Imola Kézdi.

Reprezentația spectacolului „Shirley Valentine” va avea loc sâmbătă, 15 iunie, ora 19 la sala Teatrului de Marionete. Piesa va fi jucată în limba maghiară cu subtitrare în limba română.

Actrița Imola Kézdi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Activând la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj, actrița este cunoscută pentru interpretarea celor mai mari roluri dramatice din literatura mondială în piesele lui Cehov, Ibsen și Shakespeare. Actrița a câștigat premiul UNITER în anul 2002, respectiv în anul 2013 i s-a decernat Premiul UNITER pentru Cea mai bună actriță în rol principal pentru Hedda Gabler în spectacolul lui Andrei Șerban. Actrița a primit Premiul Pentru Arta Maghiară „István Bubik” și a fost distinsă cu premiul Jászai Mari, totodată ea a fost nominalizată și la premiile acordate de Uniunea Criticilor de Teatru din Ungaria.

În cea mai nouă producție a Companiei de Teatru „Aradi Kamaraszínház”, Imola Kézdi ne oferă un one-woman show genial și distractiv, „Shirley Valentine”. În rolul lui Shirley, actrița Imola Kézdi vorbește liber și deschis despre opresiune, feminitate și trecerea timpului, folosindu-și umorul și inteligența unică pe scenă.

Piesa de teatru semnată de Willy Russel, care a fost premiată de mai multe ori, este o monodramă plină de căldură și umor strălucitor. Shirley – cu numele dinaintea căsătoriei: Valentine, iar cel de după căsătorie: Bradshaw – este o femeie casnică din Liverpool, mamă a doi copii, care într-o zi primește un bilet de avion către Grecia, fapt ce îi schimbă radical viața.

Bilete sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, precum și pe www.eventim.ro. Programul de funcționare al casei de bilete este următorul: marți, miercuri și vineri de la 10 la 16, joi de la 10 la 14 și de la 17 la 19, sâmbătă și duminică de la 10 la 12 și de la 17 la 19, luni fiind închis. Rezervări și informații: prin telefon, la numărul 0744-475147.

Shirley Valentine, de Willy Russell – Compania de Teatru Aradi Kamaraszínház

*spectacol în limba maghiară cu subtitrare

Regia artistică: Porogi Dorka

Scenografia: Adrian Ganea

Muzica: Trabalka Cecília

DISTRIBUȚIA: Kézdi Imola

Sursa foto: Compania de Teatru „Aradi Kamaraszínház”

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.