Opt persoane au fost REȚINUTE pentru 24 de ore după descinderile DNA din Arad și Timișoara

Opt persoane au fost REȚINUTE pentru 24 de ore după descinderile DNA din Arad și Timișoara

Opt persoane au fost reținute aseară, pentru 24 de ore, după descinderile DNA de la Arad și Timișoara care au vizat un dosar despre activitatea de cântărire a TIR-urilor de la Vama Nădlac 2.

Este vorba despre directorul DRDP Cristian Ispravnic și alți angajați ai direcției Cristian Horgea, Mircea Lucaciu, Elisabeta Miuțescu, Cristian Dima, Alin Băețan, Mirel Pascu, dar și de fostul inspector școlar general din Arad Anca Stoenescu. În cazul acesteia din urmă ar fi fost vorba de o destituire ilegală.

Aceștia urmează să fie prezentați, astăzi, cu propunere de arestare preventivă în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
  1. Începe ofensiva comosarilor lui Klaus. Pe modelul celor din vremea când tovarășul Stalin exporta bolșevismul în Europa. Nu sunteți de partea noastră, la Sighet sau Râmnicu Sărat cu voi. Sau mai nou la Jilava. Și-au asigurat mai întâi bunăvoința proștilor și a anivilor după care încep să perieze țara după opozanți. Să le fie învățătură de minte celor care rămân în Parlament și nu votează după cum vrea guvernul meu. Băi fraților, treziți=vă. Asta ați votat. O mare ticăloșie. Cu mâna voastră.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.