Opt persoane diagnosticate cu COVID-19 au DECEDAT în ultimele două zile la Arad

Opt persoane diagnosticate cu COVID-19 au DECEDAT în ultimele două zile la Arad

Peste 30 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate la Arad în ultimele 24 de ore iar în ultimele două zile numărul deceselor în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-9 a ajuns la opt.

În urma testelor efectuate la nivelul județului Arad, față de ultima raportare, au fost înregistrate 35 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 3 persoane au fost reconfirmate pozitiv. În ultimele două zile, opt persoane diagnosticate cu COVID-19 au decedat.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1027 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 525 sunt vindecate, 188 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 270 sunt la domiciliu şi externate. De asemenea, în carantină se află 994 persoane iar 188 de persoane sunt în izolare.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.