„Desenele jucăușe” au făcut Aradul „Mai frumos, mai luminos!” (GALERIE FOTO)

„Desenele jucăușe” au făcut Aradul „Mai frumos, mai luminos!” (GALERIE FOTO)

Optimismul, talentul, imaginația și bunul gust și-au dat întâlnire, săptămâna aceasta, în mai multe zone ale orașului.

La finalul acțiunilor derulate în cadrul proiectului „Mai frumos, mai luminos!”, inițiat de Poliția Locală Arad și pus în practică grație talentului elevilor din cadrul Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, mai multe jardiniere din oraș au fost pictate în culori vii.

În cadrul săptămânii „Școala Altfel”, elevii claselor a XI-a C și a IX-a B din cadrul Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” au lăsat în urma lor amprenta frumosului, pictând un număr de 37 de jardiniere situate în Parcul Europa, pe Bulevardul General Ion Dragalina, respectiv pe Splaiul Magheru din cartierul Micălaca. Alături de elevi s-au implicat în proiect profesorii catedrei de Arte Plastice, Arhitectură și Design: Cosmin Moldovan, Andreea Bereneanț, Cristian Buzneanu, Dorotheia Căilean și Diana Serghiuță.

„Desenele jucăușe”, așa cum le-a numit coordonatorul tinerilor artiști, profesor Cosmin Moldovan, au reușit să capteze atenția arădenilor încă din prima clipă: trecătorii i-au felicitat pe tinerii artiști, localnicii le-au mulțumit pentru pata de culoare care le va înviora, de acum încolo, stăzile“, a precizat Monica Tulcan.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.