Organizaţia Femeilor Liberale a luat parte activ la „Săptămâna altfel”

Organizaţia Femeilor Liberale a luat parte activ la „Săptămâna altfel”

„Săptămâna Altfel” a fost marcată cum se cuvine de Organizaţia Femeilor Liberale (OFL) Arad, prin acţiuni menite să aducă împreună copiii mămicilor liberale şi nu numai.

Timp trei zile, copiii s-au bucurat de jocuri în aer liber, pictură în natură, călătorii în minunata lume a poveştilor împreună cu actorul Dan Antoci şi au participat, împreună cu mămicile, la un workshop de pictură pe ceramică.

„Am ţinut neapărat să ne implicăm activ alături de copii în această săptămână premergătoare vacanţei şi să regăsim copilăria jucându-ne împreună cu cei mici. Totodată, am avut ocazia de a ne cunoaşte între noi, de a socializa şi de crea o legătură frumoasă, specifică spritului liberal”, a declarat Loredana Rus, preşedintele OFL din municipiul Arad.

„Ne bucurăm că nu am lăsat să treacă neobservată «Săptămâna Altfel» şi, pe viitor, vom continua să dezvoltăm frumoasa relaţie închegată în aceste zile cu mămicile aflate în mijlocul activităţilor”, a declarat, la rândul ei, Simona Iorgovan, preşedintele OFL din judeţul Arad.

Loading...
  1. Ttneti-o ascunsa pe Simona Godzila bai liberalilor , ca daca o scoateti prin targ ………vai de voi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.