Organizatorii Miss Arad 2018, în căutarea CELEI MAI FRUMOASE ARĂDENCE! Detaliile preselecţiei

Organizatorii Miss Arad 2018, în căutarea CELEI MAI FRUMOASE ARĂDENCE! Detaliile preselecţiei

Tematica „Miss Arad” de anul acesta este influențată de Centenarul Marii Uniri, concursul având lozinca „Frumusețea înseamnă solidaritate”.

„Inspirate de valoarea solidarității, concurentele vor fi călăuzite pe întreaga durată de desfășurare a proiectului să devină membre implicate în activitățile comunității din care fac parte, să fie atente la nevoile semenilor dezavantajați sau aflati în suferință, fiind angrenate în activități de voluntariat”, precizează organizatorii.

Anul acesta, preselecția concursul județean de frumusețe Miss Arad se va desfăşura în 21 iunie, la Atrium Mall, iar finala va avea loc în 27 iulie 2018, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

Regulamenul de participare cuprinde criteriile preliminare, care sunt:

  • domiciliul din buletin să fie în județul Arad,
  • necăsătorită,
  • vârsta minimă de 15 ani iar cea maximă de 25 de ani,
  • înălțimea minimă de 1,67 m.

Pentru a veni în întâmpinarea concurentelor, organizatorii le permit tinerelor să își depună candidatura la concurs înainte de data de preselecție, completând fișa de înscriere disponibilă la info desk-ul Atrium Mall Arad și validând-o cu prezența la evenimentul din data de 21 iunie 2018.

Următoarea activitate, după selectarea și stabilirea finalistelor concursului, este reprezentată de pregătirea fizică și psihică a concurentelor pentru următoarele etape, prin implicarea fetelor în activități sportive, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, educație pentru sănătate, precum și activități ce ţin de managementul emoțiilor. Munca unei echipe de profesioniști în domeniul serviciilor de frumusețe va oferi concurentelor șansa de a-și consolida încrederea în sine, de a-şi crește stima de sine și de a învăța cum să își gestioneze emoțiile.

Cantonamentul de pregătire va avea loc înaintea finalei, în iulie, și reprezintă perioada de pregătire intensivă a tinerelor arădence, alături de un coregraf care va pregăti momentele concursului în detaliu.

Finala concursului judeţean de frumusete Miss Arad 2018 reprezintă încununarea muncii concurentelor, a echipei de organizare și, în acelaşi timp, deznodământul – care va avea loc în 27 iulie 2018 la Teatrul Clasic „Ioan Slavici”. În cadrul finalei, spectatorii vor asista la momente artistice, muzicale, de dans și modă, realizate de copii și adolescenți din județul Arad. Concurentele care s-au calificat în finală vor susține, în fața publicului virtual, a celui aflat în sala de spectacol și a juriului compus din personalități ale judeţului, proba costumelor de baie, proba de eleganță și a întrebărilor de perspicacitate.

Concursul județean de frumusețe Miss Arad 2018 este organizat de Asociația Angels Organization și este susținut de Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad.

Regulamentul concursului este disponibil pe missarad.blogspot.com.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.