ORGIE SEXUALĂ într-o secție de poliție din Bruxelles

ORGIE SEXUALĂ într-o secție de poliție din Bruxelles

Poliția belgiană a declanșat o anchetă internă după ce, în presă, au apărut informații cu privire la o orgie sexuală care ar fi avut loc într-o secție de poliție din Bruxelles, în zilele în care orașul se afla sub cod roșu de alertă teroristă.

Capitala Belgiei s-a aflat în noiembrie la un nivel de alertă teroristă maxim (gradul 4) pentru mai multe zile. Metroul, centrele comerciale și școlile au fost închise.

Ameninţările teroriste din capitala Belgiei au băgat spaima în locuitorii din Bruxelles, nu și în rândul soldaților sau al polițiștilor, care – în timpul operațiunilor antitero au fost cazați timp de două săptămâni în secția de poliție din Ganshoren, unde, – pare-se că și-au cam făcut de cap.

„O mică petrecere a fost organizată la momentul plecării”, a recunoscut un purtător de cuvânt al poliției, care a precizat că s-a declanșat și o investigație internă.

Cel puțin doi polițiști și opt soldați ar fi organizat un adevărat sex party într-o secție de poliție din cartierul Ganshoren, din Bruxelles.

Orașul se afla în acel moment sub un adevărat asediu al forețelor de ordine, ca urmare a unor amenințări teroriste venite imediat după atentatele sângeroase de la Paris.

Secția de poliție unde au fost cazați aproape 20 de soldați din trupele speciale se afla la un pas de zona Molenbeek, unde au avut loc descinderile antiteroriste.

Sursa: nydailynews.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.