Ovidiu Moșneag: „Deputatul Tripa este iresponsabil”

Ovidiu Moșneag: „Deputatul Tripa este iresponsabil”

Consilierul județean al PNL Ovidiu Moșneag afirmă că recentele declarații făcute de deputatul social-democrat Florin Tripa cu privire la Aeroportul Arad arată că acesta este dispus să calce în picioare interesele Aradului pentru un iluzoriu scop politic.

„Domnul Tripa este orbit de ambiţiile sale politice, a făcut o obsesie din atacurile la adresa conducerii Consiliului Judeţean. Problema este că el se dovedeşte a fi iresponsabil și acest fapt poate să afecteze interesele Aradului. Într-un moment în care Aeroportul Arad negociază cu operatori importanţi să atragă noi curse, deputatul Tripa critică alocarea de fonduri către Aeroport. Este o ieşire iresponsabilă, de natură să afecteze interesele Aradului. Îi solicităm, dacă nu este capabil să facă nimic pentru Aeroport, cel puţin să se abţină de la astfel de atacuri care pot pune în discuţie dorinţa judeţului Arad de a susţine Aeroportul şi alte instituţii strategice, importante pentru arădeni”, a declarat consilierul judeţean al PNL Ovidiu Moşneag (foto).

Loading...
  1. In lunga perioada in care ai “stat” in conducerea aeroportului aradenii au putut vedea ce ai putut sa faci pentru aeroport . Nimic. Din acest punct de vedere investitiile au fost motivate.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.