Ovidiu Moşneag: „Funcția deputatului Tripa este trecătoare, dar nivelul său de înțelepciune rămâne constant”

Ovidiu Moşneag: „Funcția deputatului Tripa este trecătoare, dar nivelul său de înțelepciune rămâne constant”

Ovidiu Moşneag susţine că deputatul social-democrat Florin Tripa, „inspirat de limbajul de mahala al lui Codrin Ștefănescu (cel care a dus interlopii să îl păzească pe Liviu Dragnea de români, la Tribunal) are ieșiri în decor tot mai grave”.

„Într-un limbaj cu care s-a obișnuit probabil pe vremea când păzea pădurea de la Bocsig, unde se pare că și-a fundamentat cultura generală pe discuțiile lungi cu căruțașii, deputatul Tripa își permite să îl insulte pe președintele Consiliului Județean pentru că acesta a îndrăznit să își spună părerea despre răul făcut de PSD! Știm cu toții că pentru pesediști opinia este un subiect sensibil; și-au exclus din partid prieteni, idoli de moment, și-au demis prim-miniștri, au fost în stare să arunce țara în instabilitate doar pentru că vor să dicteze ce gândește și ce spune fiecare! Declarațiile lui Tripa, de nivelul unor certuri școlărești, cu o agresivitate cvasi-golănească, se înscrie în linia slugărniciei necondiționate față de Liviu Dragnea și stilul său dictatorial”, susţine Moşneag.

Acesta consideră că Florin Tripa nu se mai poate stăpâni. „A pierdut la Consiliul Județean, unde arădenii au vrut un președinte competent, nu pe Tripa. Apoi l-a ascuns PSD pe o listă pentru Parlament și a ajuns deputat, crezând că odată cu funcția a dobândit și înțelepciune. Funcția deputatului Tripa este trecătoare, dar nivelul său de înțelepciune rămâne constant și nu depășește condiția paznicului de pădure transformat peste noapte în «cel mai iubit fiu al poporului». Îl așteptăm pe Florin Tripa și cu alte declarații, despre afacerile sale, despre numirile politice controversate de la Poșta Arad, ARR, Inspectoratul Școlar și altele, de care se declară rușinați până și unii dintre colegii săi de partid. Vom vorbi despre ele oricât ar vrea Tripa să ne intimideze și să ne închidă gura! În ce îl privește pe președintele Consiliului Județean, Tripa și-ar fi dorit să fie el în această funcție. Dacă a eșuat, cu nivelul său intelectual înțelege că trebuie să jignească și să persifleze permanent, în loc să muncească pentru proiectele Aradului. Iată de ce arădenii nu au ales niciodată un președinte de Consiliu Județean de la PSD și nu vor alege nici data viitoare: Pentru că ieșirile gen Tripa îi scârbesc” – a declarat Ovidiu Moșneag.

Loading...
  1. Ia te uita cine e avocatul lui Iustin Marinel Arghir Cionca.Te-a cedat Gogu; sau?

    Raspunde
  2. Gopo îi ia apararea lui Goe!Ha,Ha!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.