Ovidiu Moşneag iese la atac împotriva liderilor PSD Arad

Ovidiu Moşneag iese la atac împotriva liderilor PSD Arad

Consilierul local municipal Ovidiu Moșneag este de părere că aleșii PSD Arad își ascund incompetența de a face ceva bun pentru arădeni prin comunicate de presă și declarații în care aruncă vina pe oricine altcineva, decât să își asume acțiunile sau, în unele cazuri, lipsa acțiunilor.

„Constat, cu regret, că cei doi reprezentanți ai PSD se ascund în spatele unor cumunicate de presă, iar de aceea, mă văd nevoit să le răspund pe aceeași cale. Astfel, acești domni din PSD evită să își asume responsabilitatea pentru incompetența de care dau dovadă de fiecare dată când trebuie să facă ceva pentru Arad și pentru arădeni. Vedem cu toții cum domnul consilier Lupaș aruncă vina pentru situația străzii Constituției și a altor 26 de străzi în ograda PDL, deși responsabilitatea acelor străzi este a Guvernului PSD, care, prin ministrul Liviu Dragnea, a tăiat finanțarea lucrărilor cuprinse în PNDI (transformat de PSD în PNDL). De aici reiese incapacitatea și incompetența acestor aleși PSD de a rezolva problemele arădenilor. Totodată, îi transmit domnului Lupaș să fie corect și să le spună cetățenilor că în ultima ședință a Consiliului Local Municipal NU a votat pentru proiecte de hotărâre care prevedeau investiții în mai multe școli și grădinițe din Arad, sau pentru proiectul de hotărâre care prevedea reducerea chiriei Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu”, a declarat Ovidiu Moșneag.

În același timp, Ovidiu Moșneag îl taxează și pe deputatul PSD Flavius Măduța, care, în loc să ceară Guvernului Ponta cedarea clădirii Poliției de Frontieră către Școala Gimnazială Mihai Eminescu, insistă pentru ca acea clădire să rămână serviciului de pașapoarte.

„Cred că ar trebui ca deputatul Flavius Măduța să le explice arădenilor de ce Guvernul PSD nu vrea să cedeze Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu clădirea Poliției de Frontieră și de ce PSD insistă ca acea clădire să revină serviciului de pașapoarte. Cred că domnul Măduța ar trebui să le explice arădenilor care sunt interesele PSD în ceea ce privește clădirea Poliției de Frontieră. Propunerea acestuia este una păguboasă pentru arădeni, deoarece preferă să cheltuim banii arădenilor, în loc să primim gratis o clădire de la Guvern”, a mai declarat consilierul local municipal Ovidiu Moșneag.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.