Ovidiu Neaga, primarul comunei Dezna: „Guvernul dă bani pentru Dezna, aşteptăm şi sprijinul CJA”

Ovidiu Neaga, primarul comunei Dezna: „Guvernul dă bani pentru Dezna, aşteptăm şi sprijinul CJA”

Ovidiu Neaga, primarul comunei Dezna, are mai multe proiecte aflate în derulare. Potrivit PSD Arad, sunt proiecte care vin în sprijinul comunităţii locale şi pentru care autorităţile au nevoie şi de susţinerea Consiliului Judeţean Arad. Instituţia judeţeană lucrează în această perioadă la bugetul pentru anul 2018, iar administraţia locală din comuna Dezna a solicitat să îi fie alocată suma de aproximativ un milion de lei.

„Noi avem nu mai puţin de 17 proiecte bazate pe bugetul local, proiecte pe care dorim să le punem în practică. Sunt obiective importante pentru oamenii care locuiesc în comuna Dezna, printre acestea fiind:  modernizarea unor străzi, ridicarea unei capele, a unui cămin cultural, lucrări de amenajare la unităţile şcolare, reţea de alimentare cu apă în localitatea Laz, extinderea reţelei de canalizare în Dezna, Neagra,  Buhani, Slatina de Criş, lucrări de conservare la Cetatea Deznei, modernizarea bazei sportive, etc. Aceste proiecte însumează peste opt milioane de lei, iar noi am solicitat CJA să ne aloce aproximativ un milion de lei. Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) Guvernul României a alocat comunei noastre aproximativ două milioane de lei pentru modernizarea străzilor din localitatea Buhani. Este un proiect important pentru comunitatea noastră, proiect pe care Guvernul PSD a decis să îl susţină. În ceea ce ne priveşte, ne aşteptăm ca şi conducerea liberală a Consiliului Judeţean Arad să spijine proiectele noastre şi să aloce, în bugetul pentru acest an sume care să ne ajute să ducem la bun sfârşit aceste proiecte locale”, spune Ovidiu Neaga, primarul comunei Dezna.

 

 

Loading...
  1. Îmi pare rău că trebuie să constat că toate minciunile pe care le-ndrugă prin ziare tov.primar de la Dezna nu fac altceva decat sa-i scada procentele în sondaje.Păi cum crede dansul ca poate face atatea lucruri într-un an de zile,cand de fapt în 6 nu a facut aproape nimic
    .
    Vrea capela mortuara şi el nu vede ca biserica se darama ,vrea apă la Laz şi dansul nu-şi pune întrebarea pt.cine ?că acolo daca mai sunt 20 de oameni.Vrea camin cultural,păi atunci de ce a mai fost renovat actualul,dacă şi asa facem altul.Cred că ar fii mai bine pt.domnul primar sa lase altcuiva administrația şi să continue cu Pariurile.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.