Palatul Cultural va găzdui Gala Elitelor Arădene

Palatul Cultural va găzdui Gala Elitelor Arădene

Un eveniment în premieră arădeană va avea loc sâmbătă, 19 martie, de la ora 18, la Palatul Cultural: Gala Elitelor Arădene.

Organizatori sunt Consiliul pentru Elitele Arădene, Universitatea ,,Aurel Vlaicu” din Arad, în parteneriat cu Marea Lojă Națională din România. Evenimentul este organizat la inițiativa Asociațiilor Fraternitas 37, Concordia 271, Preparandia 345, Milan Tabacovici, Aurel Ardelean Academica, Sever Frențiu 6020, Casa cu Lacăt.

Vor fi premiate elite arădene în șase categorii pentru performanțe în domeniilor lor. Fiecare categorie este jurizată distinct, iar președintele juriului este un academician.

În cadrul conferinței de presă de prezentare a evenimentului, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, în calitate de partener al evenimentului, a declarat: ,,Consiliul Județean Arad se alătură inițiativei de recompensare a valorilor Aradului, pentru că o comunitate este puternică dacă sunt puternici și cei care o compun, și dacă se simt motivați să performeze. Dincolo de criteriul recunoașterii profesionale eu cred că este important și cel al recunoștinței publice, cu atât mai mult cu cât trăim, astăzi, într-o societate care tinde să minimizeze valorile reale. Aș dori să accentuez încă o dată parteneriatul Consiliului Județean Arad cu societatea civilă, cu mediul universitar, un parteneriat cu rezultate concrete pentru arădeni. Aradul este un spațiu unde încurajăm și susținem oamenii implicați, iar rezultatul acestei politici se regăsește în instituțiile noastre publice, în sistemul de sănătate, în infrastructură, în viața culturală și socială arădeană. Felicit inițiativa celor care îndrăznesc să definească elitele arădene, chiar dacă sunt conștient că nu toți dintre cei care ar merita, vor fi acum recompensați. Este însă o competiție, și ca orice competiție, ea îndeamnă ca oamenii de valoare să rămână conectați, motivați, determinați să se autodepășească. De aceea, eu cred că deschidem un ciclu de evenimente care se pot transforma într-o tradiție și pot aduce Aradului plus valoare”.

Accesul în sală se realizează pe bază de invitație.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.