UPDATE/ PANICĂ în Aradul Nou: Un TRAMVAI cu PASAGERI a luat FOC

UPDATE/ PANICĂ în Aradul Nou: Un TRAMVAI cu PASAGERI a luat FOC

Panică printre pasagerii care circulau în această seară cu un tramvai în zona cartierului Aradul Nou. Incidentul a avut loc în jurul orei 20.

Un tramvai a luat foc, potrivit unui utilizator al rețelei de socializare Facebook aflat în vehicul la momentul producerii incendului, din cauza unui radiator. „Foc cu flăcări în tramvai în Aradul-Nou, din cauza unui radiator de sub scaun și lipsa unui extinctor. A aruncat un domn cu apă minerală ca să il stingă”, afirmă Răzvan Munteanu, pe grupul  Controlori Arad‎.

Acesta declară că tramvaiul a staționat mai multă vreme în zona străzii Stan Dragu iar la fața locului au fost prezenți și controlori. Unul dintre aceștia le-ar fi spus pasagerilor revoltați de faptul că în tramvai nu exista un extinctor: „N-avem nevoie de extinctoare în tramvaie, ce să facem cu ele”.

Răzvan Munteanu a încercat să facă poze cu tramvaiul în flăcări însă a fost oprit de controlori și dat jos de vatman: „Nu m-au lăsat controlori să pozez, ce îmi trebuie mie poze, au făcut zid chinezesc doar ca să nu fac poze și m-a dat vatmanul jos, se retrage în depou a spus”, a mai scris tânărul pe rețeaua de socializare.

Foto: Arhivă

UPDATE/ Poziția Companiei de Transport Public Arad

„În data de 15.02.2018, într-unul din tramvaiele societății noastre, pe fondul încălzirii unor cabluri electrice de la o aerotermă s-a degajat o cantitate infimă de fum. Nu a fost necesară folosirea instinctorului, care se afla în vagon, întrucât aeroterma nu a luat foc. Facem, de asemenea, mențiunea că nici un echipaj de control nu se afla, în acel moment, în zona Aradul Nou”, precizează conducerea Companiei de Transport Public Arad.

Pozitie CTP

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.