PANICĂ la Arad, după încă un CUTREMUR. „Ăsta a fost super lung!”

PANICĂ la Arad, după încă un CUTREMUR. „Ăsta a fost super lung!”

Un nou cutremur a fost resimțit puternic, marți seara, la ora 19,15, în municipiul și județul Arad.

„În ziua de 23.05.2023, 19:15:29 (ora României), s-a produs în BANAT, ARAD un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 15 km. Cutremurul s-a produs la 17km SE de Arad, 43km NE de Timisoara, 72km SE de Bekescsaba, 92km N de Resita”, a transmis Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP.

Fiindal treilea cutremur cu o intensitate de peste 4 pe scara Richer înregistrat la Arad în ultimele două zile, tot mai multe persoane au intrat în panică, lucru accentuat și de mesajele alarmiste transmise pe rețelele sociale. „Ăsta de la 19,12 a fost super lung!!!”, a scris un arădean pe Facebook. Un altul i-a răspuns: „Da! dupa ce a zguduit tare, a tinut mai mult dar intensitate mai mică…”.

„Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime. Echipaje operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere in municipiul și județul Arad”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.