PANICĂ LA O ȘCOALĂ din România: Elevi duși LA SPITAL după ce un coleg le-a pulverizat SPRAY LACRIMOGEN în ochi

PANICĂ LA O ȘCOALĂ din România: Elevi duși LA SPITAL după ce un coleg le-a pulverizat SPRAY LACRIMOGEN în ochi

Nouă elevi ai unei școli din oraşul Titu (judeţul Dâmboviţa), au ajuns la spital, după ce un coleg le-a pulverizat în ochi cu un spray iritant lacrimogen. Incidentul a avut loc pe holurile instituției de învățământ. Conducerea școlii şi Poliţia au deschis anchete în acest caz.

Cei nouă elevi au fost transportați cu două ambulanțe la secția UPU a spitalului orășenesc din Titu, unde au primit tratament corespunzător și au fost trimiși, apoi acasă, în acest moment aflându-se în afara oricărui pericol.

Elevul care a creat panică printre colegii săi, este unul problemă. A mai fost sancționat, în trecut, pentru limbaj vulgar la adresa colegilor, dar şi a cadrelor didactice.

„Din păcate nu putem decât să îi scădem nota la purtare. El a mai fost mustrat de două ori pentru limbaj vulgar la adresa elevilor, dar şi a cadrelor didactice. Fiind vorba de învăţământ obligatoriu, nu putem să îl exmatriculăm şi doar să îl trimitem acasă pentru 3-5 zile. Am încercat să luăm legătura şi cu familia băiatului, însă nu am avut cu cine discuta”, a declarat directorul Şcolii „Pictor Nicola Grigorescu”, din Titu, Marcel Danţiş.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.