PANICĂ pe Podul Traian: O persoană amenință cu sinuciderea (UPDATE)

PANICĂ pe Podul Traian: O persoană amenință cu sinuciderea (UPDATE)

O persoană a amenințat că se aruncă de pe Podul Traian din municipiul Arad, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

La fața locului au intervenit echipaje ale ISU, inclusiv cu o barcă.

UPDATE: „La data de 1 august, în jurul orei 11.35, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre un bărbat de 49 de ani, care amenință că se aruncă de pe Podul din Aradul Nou. Este vorba despre același bărbat, care la data de 3 iulie, a fost internat la Secția de Paihiatrie a Spitalului Județean Arad. Negociatorul Poliției împreună cu pompierii au reușit să-l convingă pe bărbat să nu-și ia viața. Bărbatul urmează a fi internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad”, TRANSMITE Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  1. De ce se sinucid oameni,OARE?unul azi dimineata pe linia de tramvai de la autogara,acum iotza asta.De BINE ce o duc,daa??bata-va mama lu dzeu(cum zicea doamne iarta-l maistru bula-narodul de la generala6 in anii 80-90).De bogati ce suntem,cretinilor care tot explicati la infinit ca NU sunt bani la buget,pt alocatii,pensii,salarii,NU sunt locuri de munca pt ca va convine negrotei-i.Pe bune,IOTZA nu ar fi bun niciunde?matura,hei-rup cv,sa ajute la cv pt un minim(ca EVIDENT,NU sunt bani la buget)pt ai nostri!!bine,k sunt bani pt straini,dar de ai nostri ne doare-n 14!!RUSINE si iar RUSINE!!!!

    Raspunde
  2. problema omului e că e dus cu capul, ar trebui internat la nebuni,.

    Raspunde
  3. Gheorghe-vatmanul. 5 august, 2023, 8:58 am

    Si-evident vatmanul e de vina cand intarzie tramvaiul aproape 1 ora in statiile in care stimabilii calatori nu vad si nu au auzit de Iota asta si de ce si ca din cauza lui NU a venit tramvaiul 3.Nici nu intri bine in statie si UNII iti arata ceasul,fac gesturi,striga ca va bateti joc de noi-avem abonament,bilet,mergem la lucru…maine nu mai lucri aici-iti fac reclamatie fraere si din astea!!noo,pai il lasam pe IOTA sa conduca dansul tramvaiul 3 daca e mai bun decat un vatman de 27 ani vechime.Aaaa si mai o noutate!daca asa va comportati v-or venii 100 de wietnamezi,sry-lankezi sa conduca tramvaie in Arad in curand.sunt la poarta deja la coada!la ala ce reclamatie sa i mai faci?poate te si impusca-n levierul meu!

    Raspunde
  4. Iară ăla. In ultimele doua luni asta e a treia oară când se suie pe pod. Ii place atenția. Nu are nici un gând să se sinucidă. Dacă îl lași acolo și nu l bagi in seama coboară singur.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.