Panouri informative şi indicatoare pe traseele care duc spre cetăţile medievale din judeţul Arad

Panouri informative şi indicatoare pe traseele care duc spre cetăţile medievale din judeţul Arad

Membrii Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Arad anunţă că au terminat de montat panourile informative și indicatoarele de la traseele turistice de la cele trei cetăți medievale ale județului Arad: Șoimoș, Șiria și Dezna.

„Având în vedere că până la cetățile medievale ale județului Arad sunt amenajate trasee turistice marcate, pe lângă refacerea semnelor de marcaj și montarea de indicatoare au mai fost instalate și panouri informative cu istoricul celor trei cetăți. Astfel, turiștii care doresc parcurgerea traseelor care leagă Șiria și Șoimoșul de Căsoaia, sau turiștii aflați în drum spre Moneasa care doresc un mic popas în Dezna, după caz, pe lângă o drumeție care poate fi relizată la pas sau cu bicicleta, odată ajunși la cetăți, în afara faptului că vor putea vizita ruinele acestora, vor avea acces la puncte de belvedere panoramice extraordinare și vor afla informații despre legenda fondării celor trei cetăți surori și despre istoria zbuciumată a acestora”, a declarat Mihai Besesek, şeful Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Arad.

Acesta a precizat că realizarea acestor panouri nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Consiliului Județean Arad, Complexului Muzeal Arad, Centrului Zonal Ecologic Arad și a Condor Club Arad.

  1. E timpul sa faci bani! Foarte multi romani au fost surprinsi in mod placut de seriozitatea acestei oferte! Avem un sistem performant de instruire si oferim contract care sa garanteze plata rezultatelor! Deci, suntem extrem de seriosi! Vino in echipa noastra si pregateste-ti viitorul! Incepe sa castigi bani! Te invatam noi tot ceea ce trebuie sa faci! Pentru detalii, cauta-ne la adresa de email: tara_eusefina@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.