Panourile instalate de municipalitate la pasajele de pe centura Aradului au fost VANDALIZATE! (VEZI FOTO)

Panourile instalate de municipalitate la pasajele de pe centura Aradului au fost VANDALIZATE! (VEZI FOTO)

Dacă tot nu se lucrează la pasaje, atunci măcar să fie distruse panourile prin care municipalitatea îi înştiinţează pe şoferi asupra situaţiei penibile în care s-a ajuns, lucrările fiind oprite încă din 2012 şi nereluate nici până în ziua de astăzi – cam aşa s-ar putea traduce gestul unor persoane necunoscute care au vandalizat panourile respective.

Cel care a luat poziţie vizavi de acest aspect a fost Adrian Ţolea, prim-vicepreşedinte al PDL Arad.

„Nici acum nu se lucrează la pasaje, deşi domnul Căprar a anunţat în presă că lucrările au început. Mai mult, am constatat că panourile de informare amplasate la faţa locului au fost oarecum vandalizate. Probabil că vreunul dintre zecile de muncitori pe care i-a identificat PSD că «lucrează» la pasaje tot a văzut ceva… Lăsând gluma la o parte, e clar cine are tot interesul ca oamenii să nu fie informaţi corect despre cei care sunt vinovaţi de blocarea traficului în aceste zone, din cauza stopării investiţiei de peste doi ani de zile”, a declarat Adrian Ţolea.

  1. sunt in stare sa pun pariu ca le-au vandalizat pedelistii pt. ca mai apoi sa poata sa strige in gura mare cum fac acum. asa au facut si in campania electorala cand si-au taiat singuri banerele si apoi s-au victimizat. tertipuri ieftine care nu mai tin decat eventual la prosti.

    Raspunde
  2. Stiti ce ? Ma doare n pola de panourile voastre!

    Raspunde
  3. macar reparati trecerea la nivel de cale ferata pt.ca distrugeti miile de masini care trec zilnic pe acolo.Despre pasaje poate dupa schimbarea psd-ului !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.