Păpușari arădeni, pe scenele a două festivaluri internaționale

Păpușari arădeni, pe scenele a două festivaluri internaționale

Două festivaluri, două întâlniri păpușărești în care actorii arădeni și-au pus în gând să bucure cu povești puștii din Timișoara și Cluj Napoca.

Așa se face că, în 4 octombrie, actorii Trupei Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” vor fi prezenți la Timișoara, în cadrul celei de treia ediții a Festivalului Internațional de Animație „Sub Bagheta lui Merlin”. Numele Trupei Marionte este înscris pe afișul Festivalului „Merlin” alături de cele mai importante trupe de profil din România, dar și din Ungaria și Italia. Spectacolul cu care păpușarii arădeni îi vor încânta pe micii spectatori este „Povestea porcului”, în regia lui Cristian Mitescu și scenografia Eugeniei Tărășescu Jianu. Actorii: Cristian Bordaș, Adina Doba, Sorin Dorobanțu, Izabela Moș și Oana Rogojină joacă la Timișoara în 4 octombrie, de la ora 13.30, în Parcul „Alpinet”.

„Povestea porcului” (foto) – o istorie cu tâlc și mult umor îi va bucura și pe spectatorii din Cluj, căci Trupa Marionete ocupă un loc de cinste și pe afișul celei de a 17-a ediții a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete „Puck”. Ei vor evolua în fața spectatorilor în 17 octombrie, de la ora 10, la Academia de muzică „Gheorghe Dima”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.