Parchetul European la ADR Vest. Sunt vizate șase societăți comerciale

Parchetul European la ADR Vest. Sunt vizate șase societăți comerciale

Reprezentanții Parchetul European verifică finanțarea din fonduri europene a șase societăți comerciale, care au depus proiecte la ADR Vest.

„Astăzi, 28 iunie 2022, a avut loc la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) din Timișoara, vizita reprezentanților Parchetului European.  Scopul acestei vizite a fost acela de a identifica și obține documente privind finanțarea din fonduri europene a șase societăți comerciale, care au depus proiecte la ADR Vest, pe Axa 2 Prioritatea de Investiții 2.1A – Microîntreprinderi. Dintre acestea cinci proiecte sunt în implementare, iar unul a fost respins”, informează ADR Vest într-un comunicat de presă.

„Menționăm faptul că vizita reprezentanților Parchetului European nu a vizat și nu vizează activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, și nici a persoanelor angajate în cadrul ADR Vest, ci doar preluarea documentelor care au stat la baza acestor finanțări, documente care sunt doar în posesia ADR Vest. În acest sens, angajații ADR Vest au pus la dispoziția reprezentanților Parchetului European toate documentele care au fost solicitate”, se mai arată în comunicat.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.