Parlamentarii liberali arădeni acuză: „Interesul politic a fost mai important decât interesul Aradului”

Parlamentarii liberali arădeni acuză: „Interesul politic a fost mai important decât interesul Aradului”

Parlamentarii liberali Ioan Cristina, Eusebiu Pistru şi Glad Varga reclamă faptul că amendamentele pe care le-au formulat la Legea Bugetului de Stat, au fost respinse pe linie.

„Trebuie să se înţeleagă faptul că aceste amendamente, prin care ceream bani pentru finalizarea Inspectoratului Şcolar şi a Palatului Copiilor, pentru locuinţe destinate tinerilor, pentru Şcoala Sportivă sau Catedrala nouă, nu sunt cerinţe ale PNL, politice, ci sunt solicitările arădenilor. E clar că interesul politic a fost mai important decât interesul Aradului”, a afirmat deputatul Glad Varga.

„Până şi amendamentul privind finanţarea centurii ocolitoare a oraşului Chişineu-Criş, un oraş cu primar PSD, a fost respins la vot, din cauza orgoliului politic. Majoritatea PSD a votat împotriva propriului primar, doar pentru că propunerea a venit de la PNL”, a declarat celălalt deputat liberal arădean, Eusebiu Pistru.

Senatorul Ioan Cristina confirmă că, prin acest refuz pe „bandă rulantă”, i s-a confirmat că PSD nu doreşte binele Aradului „Într-un fel, am fost realişti. Ne aşteptam ca amendamentele promovate de noi să fie respinse. Interesele arădenilor au fost lăsate la o parte din motive politice. Aceasta este guvernarea PSD: Dă cu o mână şi ia cu zece. PSD îi pedepseşte încă o dată pe arădeni, aşa cum a făcut-o şi în guvernările social-democrate anterioare”, a completat Ioan Cristina.

Loading...
  1. saracutii…au vrut bani? da cand au fost la putere ce au facut? cand a fost pistru secretar de stat in ministerul transporturilor ce a facut? lasa sa se deie bani la oameni gospodari,nu la hoti!

    Raspunde
  2. La oamenii gospodari din Teleorman.
    Si Vaslui.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.