Parlamentarii PSD Arad: „Am adus zeci de milioane de lei Aradului, pentru ca Falcă și ai lui să aibă ce fura“

Parlamentarii PSD Arad: „Am adus zeci de milioane de lei Aradului, pentru ca Falcă și ai lui să aibă ce fura“

„Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, iese în fața arădenilor cu aceeași placă stricată, pe care nimeni nu mai vrea să o audă. Doar el și cei din jurul său fac ceva pentru Arad, doar ei aduc bani pentru Arad, în timp ce orice persoană care se opune acestei grupări este numită, cu mânie proletară, dușman al Aradului, care nu face nimic pentru Arad. Nimic mai fals”, susțin parlamentarii PSD Arad, într-un comunicat de presă.

„Arădenii s-au săturat de minciunile lui Gheorghe Falcă și au realizat că lucrurile stau cu totul altfel decât le prezintă președintele PNL Arad. În perioada guvernărilor PDL, Aradul și arădenii au avut doar de suferit, prin desființarea unor școli, spitale sau grădinițe și prin tăierea de salarii și pensii. Atât în timpul Guvernului Ponta, cât și acum, Aradul a beneficiat de sume mult mai mari față de perioada PDL, în special pe Programul Național de Dezvoltare Locală, unde zeci de comune și orașe primesc finanțări pentru infrastructură. Inclusiv municipiul Arad, care derulează un proiect de asfaltare străzi, în valoare de 24.620.253.38 lei, finanțat de Ministerul Dezvoltării, proiect demarat în perioada Guvernului Ponta. Gheorghe Falcă întreabă ce am făcut noi pentru arădeni. Haideți să vedem, domnule Falcă, ce au făcut parlamentarii PSD Arad și cum s-au opus cei ai PNL Arad. Mai întâi, am votat guvernul și programul de guvernare, în timp ce parlamentarii PNL s-au opus. Drept urmare, salariul minim a crescut la 1.450 lei; s-au majorat cu 20% salariile din administrația locală, inclusiv din Primăria pe care o conduceți; s-au majorat cu 50% veniturile actorilor și a altor categorii de artiști; s-a introdus transportul gratuit pe calea ferată pentru studenți; s-a aprobat creșterea punctului de pensie la 1.000 lei, de la 1 iulie; s-a aprobat creșterea burselor prin majorarea alocării per student de la 83 lei la 201 lei; s-a aprobat creșterea pensiei minime de la 400 lei la 520 lei; s-au dat subvențiile în agricultură încă din luna martie. Parlamentarii PNL s-au opus acestor lucruri. Cu votul parlamentarilor PSD Arad, în Parlament a fost eliminat CASS-ul pentru toate pensile și impozitul pe venit pentru pensiile sub 2.000 de lei, de această măsură beneficiind zeci de mii de arădeni. Arădeni cărora dumneavoastră și colegii de la PDL le-ați tăiat pensile, batjocorindu-i. În timp ce parlamentarii PNL s-au opus, noi am votat bugetul de stat pe anul 2017, prin care județul Arad a primit 85 de milioane de lei în plus față de 2016”, a afirmat deputatul Dorel Căprar.

„Municipiul Arad, de care vă bateți joc de 12 ani, a primit de la bugetul de stat, cu votul nostru, al parlamentarilor PSD Arad, un plus de 40 de milioane de lei față de 2016. Colegii dumneavoastră s-au opus. Parlamentarii PSD au adus zeci de milioane de lei Aradului, ca să aveți ce fura. Prin votul nostru și în ciuda opoziției celor de la PNL Arad, zeci de comune și orașe din județul Arad beneficiază de finanțări pe PNDL și în 2017. Tot prin votul nostru, există bani pentru continuarea construcției bazinului de înot, din Subcetate. Tot prin votul nostru, există alocați banii în buget pentru pasajele de pe Centura Aradului, care astăzi nu sunt realizate numai din cauza firmelor de casă ale PDL. Iar în următoarele luni, tot prin votul nostru, al parlamentarilor PSD Arad, cu toată opoziția celor de la PNL Arad, vom face multe alte lucruri bune pentru arădeni. Ar fi momentul să lăsați retorica ieftină deoparte și să vă ocupați de administrarea municipiului Arad, pe care l-ați transformat în 13 ani într-un Brad ceva mai mare, însă mult mai murdar, din toate punctele de vedere“, a mai declarat deputatul Dorel Căprar.

  1. Aradenii sunt satui de minciunile voastre psd ca faceti lobi la Bucuresti pentru finalizarea pasajelor dar a-ti uitat ,ori nu va baga nimeni in seama la capitala .I n campanie ne-ati promis multe pina v-am votat dar ne-am inselat amarnic .

    Raspunde
  2. CAPRARE te intereseaza doar bradul si te inteleg.Atit poti face.

    Raspunde
  3. ISIMPATIZANT ALDE 27 aprilie, 2017, 11:11 am

    Aveti bunul simti si recunoasteti ca nu sunteti bagati in seama la BUCURESTI si nici Cal imente cu alde. Pe calimente nici tariceanu nu-l baga in seama.Ii ajunge sa fie doar membru supleant in biroul politic .ASTA DA FUNCTIE PENTRU CALIMENTE.

    Raspunde
  4. promisiuni multe de la psd.doar atit

    Raspunde
  5. as vrea sa vad si eu ceva facut de psd in Arad , dar slabe sperante . Pt. Arad ca si pt.toata tara reprezentati dezastrul ,inapoierea . Sant curios daca in 4 ani o sa faceti vreun metru de autostrada .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.