Parteneriat pentru sport şi mişcare între UVVG și o sală de sport din Arad

Parteneriat pentru sport şi mişcare între UVVG și o sală de sport din Arad

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) Arad și Smartfit Studio Arad încurajează un stil de viaţă sănătos.

Implicaţi în viaţa comunităţii locale, Smartfit Studio şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” au semnat un parteneriat pentru sport şi mişcare. Astfel, începând din 12 mai, toţi studenţii UVVG vor beneficia de o reducere de 10% la oricare tip de abonamente la sala de sport situată la etajul 3 al magazinului Ziridava, prezentând carnetul de student. Totul pentru un stil de viaţă sănătos şi o motivaţie în plus de alăturare la comunitatea activă din Arad.

„Am îmbrăţişat ideea acestui parteneriat cu UVVG, deoarece vrem să ne punem la dispoziţia comunităţii locale. Considerăm că Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” este cel mai important vector al educaţiei din Arad, iar studenţii UVVG merită să beneficieze de o sală de sport performantă, cu aparatură modernă, de ultimă generaţie”, a declarat Cosmin Şorban, managerul Smartfit Studio Arad.

Invitaţie pentru UTA

Pe modelul aplicat în Timişoara, unde există un parteneriat cu echipa de rugby de şase ani, Smartfit Arad lansează o invitaţie celor de la UTA, dar şi altor grupări sportive, de a semna parteneriate de colaborare. „Ştim că UTA este un brand al oraşului şi am fi onoraţi să le punem la dispoziţie sala pentru pregătirea fizică specifică. Suntem receptivi şi deschişi de a încheia parteneriate cu UTA, dar şi cu echipa de baschet ori alte structuri sportive din Arad”, spune Cosmin Şorban.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.