Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra la GUVERNARE. Ce mișcări noi apar pe scena politică din România!

Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra la GUVERNARE. Ce mișcări noi apar pe scena politică din România!

PPDD ar putea intra la guvernare. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu exclude să dea PPDD-ului un minister. Totodată, el a arătat că nu a semnat încă un protocol de colaborare cu PPDD, dar că acest lucru este planificat pentru săptămâna viitoare.

„Nu am semnat, dar este foarte posibil să semnăm săptămâna viitoare. A fost o primă întâlnire la nivelul preşedinte, secretar general, la nivelul executiv al celor două partide”, a declarat Ponta, după întâlnirea cu PPDD.

Premierul Victor Ponta declara luni, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că PNL şi PDL vor forma majorităţi în cam toate judeţele, iar USD va fi în opoziţie în teritoriu, chiar dacă la nivel central PSD, UNPR, PC şi UDMR au majoritate în Parlament.

„Am discutat în cadrul alianţei de guvernare faptul că, practic, în teritoriu, peste tot, o să se schimbe majorităţile, şi cam în toate judeţele majoritatea va fi PNL-PDL. Acum, ce să fac, noi suntem cei care i-am adus atâţia consilieri PNL, că era USL, acum plătim faptul că am fost corecţi atunci”, a declarat Ponta.

El a spus că, în acest context, PSD va încerca să discute în teritoriu cu cei de la PPDD, pentru formarea de majorităţi, întrucât doar PPDD mai are reprezentanţi în Consiliile Județene.

Ponta a mai spus că este posibil ca PSD să facă şi o alianţă la nivel de Parlament cu PPDD, dacă este vorba de proiecte legislative comune.

Foto: Facebook

  1. dupa ce a candidat impotriva lui Ponta acum DD merge cu el, ce poti sa mai zici de oamenii astia:))) oricum e ultimul cartus al ppdd, peste un an nici nu mai exista

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.