Partidul Neoliberal are filială şi la Arad. Cine s-a alăturat noului proiect politic (FOTO)

Partidul Neoliberal are filială şi la Arad. Cine s-a alăturat noului proiect politic (FOTO)

La Arad s-a înfiinţat, marţi, filiala judeţeană a Partidului Neoliberal.

La eveniment a participat Cătălin Beciu, preşedintele formaţiunii, fost ministru, care alături de alţi lideri neoliberali a validat organizația judeţeană a partidului, al cărei președinte interimar a fost desemnat Florin Galiș.

La constituirea organizaţiei arădene am putut remarca (vezi foto, jos!) mai mulţi foşti membri ai PNL sau ALDE, care s-au alăturat proiectului neoliberal.

Cătălin Beciu a precizat că formaţiunea pe care a fondat-o este singura liberală din România, bazându-se pe antreprenori, pe oameni care au ceva de oferit, care nu vin în politică să profite de pe urma ei. Potrivit lui Beciu, Partidul Neoliberal le este destinat antreprenorilor, medicilor, avocaţilor etc., adică care „şi-au luat viaţa în mâini”.

Despre PNL Cătălin Beciu a spus că nu este un partid liberal, ci popular, iar despre ALDE (al cărui membru a fost) a declarat că este „contaminat”. „ALDE ar fi putut să fie un partid liberal, dar fuziunile nefericite şi geamurile lăsate deschise au permis pătrunderea unor oameni care caută serviciu la stat”, a remarcat Beciu.

  1. Auzi tu , ma frate ,Galis asta vrea s a reprezinte un partid de antreprenori si de adevarati liberali , incredibil , oripilant , pai insul asta a reusit s a isi falimenteze in foarte scurt timp cele 3 sau 4 afaceri pe care le a avut , plus firma SANEVIT , de unde ii si vine porecla de Seringaru ! Mai Beciule , iti spun ceva…mai bine il pastra i pe Tomoiaga , cu traseistul asta patentat nu faci tu mare lucru la Arad , te vei convinge tu in curand !

    Raspunde
  2. Bai Dragoș tu defapt ești Tomoioga calmează te frate că nu-i loc !!!

    Raspunde
  3. Cei prezenti la intalnirea cu Galis au facut parte din consiliul Sanevitului ,fara sa-l punem la socoteala pe Beciu !!!!Asta nu-i in stare sa adune oameni langa el,de regula se instaleaza langa o organizatie constituita.Sa vedem ,poate a reusit sa -i subtilizeze „cartea de telefon”partidului de unde a luat sutul in fund.

    Raspunde
  4. Vai ce imi place …..„şi-au luat viaţa în mâini”,aveti ghrija ca papagalisul va i-a viata in maini,,,,,mai vorbim

    Raspunde
  5. Cred ca ar trebui cumparata o matura( ca prima investitie de partid),data viitoare cand se intorc de la Bucuresti sefii lui Galis sa aibe cu ce matura mizeria facuta de el.

    Raspunde
  6. Asta nu-i capabil ,mi-e mila de cei care isi fac sperante,are doar PAPAGAL si nimic altceva,isi spune Galis-Papagalis.

    Raspunde
  7. Ce vorbiti prostii,cum nu este capabil ?Chiar credeti ca oricine este capabil sa sa demoleze o fabrica de seringi ?Trebuie sa te cheme „GALIS”,sa ai chemare pentru asa ceva !!!ha,ha,ha,

    Raspunde
  8. Cam putini antrepenori liberali in sala.

    Raspunde
  9. A aparut Galis DEMOLATORUL,noul model este din” fașă”!!!!!!!!!

    Raspunde
  10. Nu mai dati atatea informatii,ca vor afla si sefii lui de la Bucuresti.Hai ca avemo perioada de distractii marca „Galiș”

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.