Partidul România Unită, la Arad: „Noi suntem anti-Mioriţa. Noi nu plecăm capul”

Partidul România Unită, la Arad: „Noi suntem anti-Mioriţa. Noi nu plecăm capul”

Partidul România Unită, al deputatului Bogdan Diaconu, proaspăt demisionat din PSD, prinde contur şi la Arad. Adrian Mureşan, fost membru al PSD şi, în trecut, unul dintre liderii PRM Arad, se ocupă de strângerea de semnături şi de constituirea filialei arădene.

Potrivit lui Adrian Mureşan, care este şi membru al comitetului de iniţiativă de la Bucureşti, Partidu România Unită este caracterizat de naţional-democraţie, justiţie socială, protecţionism economic şi eradicarea corupţiei. Sigla acestuia este reprezentată de chipul lui Vlad Ţepeş, suprapus peste harta României Mari.

„Este un partid de generaţie, ale celor cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, care au început să vină înspre noi, dar nu numai. Vom forma o nouă generaţie de naţionalişti, fiind nevoie de ea, pentru că, din păcate, la noi, naţionalismul este pus la zid. Cred că suntem poporul care se înjură singur cel mai mult iar acest lucru trebuie să înceteze. Noi suntem anti-Mioriţa (n.r. – balada populară). Noi nu plecăm capul”, a declarat Adrian Mureşan.

Potrivit acestuia, mai mulţi foşti membrii ai Partidului România Mare – filiala Arad şi-au manifestat dorinţa de a veni alături de Partidul România Unită.

  1. Partide noi,creaturi antice,rebuturi ca si la PMP,PRL! Nu v-ati saturat limbrici cancerigeni sa ne otraviti viata? Doar voi,traseisti/lepadaturi/oportunisti,hotarati destine fara a avea competente? In ARAD si in tara nu sunt oameni bine educati,cinstiti,dedicati cetatenilor,doar voi oligofreni netratabili? Stai acasa,traseist imbecil,esti un nimeni,te stim!!!

    Raspunde
  2. Nu poti fi decat un supozitor refolisibil basist ,un antinational de partea bozgorimii si un gunoi in mare putrefactie ,care incerci sa dezbini Romania .Daca vei fi identifdicat .puscaria te mananca ,intrucat defaimarea tarii si a natiunii este interzisa (Constitutia Romaniei).Jigodie jegoasa ,mars in Bozgoria !

    Raspunde
  3. vai si amar de noi …….va doresc cat mai multe partide nationaliste …in rest nu avem noi treaba cu coruptia,cu traficul de minori,tiganii cu palate care nu platesc impozite…dar partid ne trebuie ….vin ungurii peste noi cu Attila si ne i-au porumbul.

    Raspunde
  4. partide de nebuni deraiati de pe traiectorie care se plictisesc

    Raspunde
  5. Il stiu pe Muresan de la PRM. Era singurul care a avut curaj sa lupte si cu Popa, cand era primar, si cu UDMR. Cand ceilalti de la PRM lasau capul in jos el iesea la bataie. Pentru cei care nu stiti – el a condus cele mai tari actiuni impotriva jigodiilor UDMR-iste. Dar nu aveti de unde sa stiti, voi erati acasa, la caldurica in timp ce el si eu si altii ne agitam. Sunteti ranchiunosi si fricosi !!! Din cauza voastra hotii conduc – nu aveti curajul sa ii luati de guler. Iar cand apare cineva care are curaj – voi mancati rahat pe seama respectivului si va dati patrioti. Din cauza voastra tara asta e asa cum e. Si inca ceva: de cate ori a-ti cerut inchiderea lui Tokes sau a altor UDMR0isti pt defaimare ??? Cand eram la PRM noi am cerut-o. Ma voi alatura lui Muresan si PRU pt a ridica si noi, romanii, capul. Iar voi – marii patrioti, imbuibati de rahatul mancat, ramaneti acasa – fiind niste slugi mizerabile, ca si pana acum !!!

    Raspunde
  6. Şi mai are si un copil cu Beniuc dar se afişează cu alta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.