Pasagerii unui microbuz, SPULBERAȚI de un ȘOFER BEAT în timp ce-și descărcau bagajele

Pasagerii unui microbuz, SPULBERAȚI de un ȘOFER BEAT în timp ce-și descărcau bagajele

Pasagerii unui microbuz au fost spuberaţi de un şofer băut. După ce a omorât un om și a rănit alte șase persoane, șoferul care a provocat tragedia nici nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat. A accelerat şi a dispărut de la locul accidentului. A fost găsit după aproximativ o oră de polițiștii constănțeni. Era acasă și avea o alcoolemie de 0,88 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a produs, vineri dimineață, cu puţin înaintea orei 5, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Constanţa, unde mai mulţi navigatori care tocmai sosiseră din Alaska şi îşi descărcau bagajele din remorca ataşată autovehiculului.

Un bărbat care tocmai îşi ridicase bagajul a fost prins între maşina ucigaşă şi microbuz şi a fost strivit. Unui bărbat în vârstă de 54 de ani i-a fost amputat un picior şi alte cinci victime au fost transportate la spital cu traumatiste.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele conducătorului auto pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Acum urmează să stabilească circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Şi şoferul microbuzului ar putea răspunde penal dacă se va constata că nu a parcat regulamentar. Acesta a oprit pe prima bandă a bulevardului, în contextul în care staţia unde trebuia să oprească era deja ocupată de mai multe autoturisme particulare.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.