Pașaportul DEVINE OBLIGATORIU pentru toți românii! Ministerul Afacerilor Externe a făcut ANUNȚUL OFICIAL!

Pașaportul DEVINE OBLIGATORIU pentru toți românii! Ministerul Afacerilor Externe a făcut ANUNȚUL OFICIAL!

Pașaportul este singurul document cu care românii vor putea intra într-una din țările europene.

Ministerul Justiției și Securității Publice a anunțat extinderea, până la 11 noiembrie (inclusiv), a măsurii de control al persoanelor care intră în Regatul Norvegiei pe rutele de transport maritim dinspre Danemarca, Germania și Suedia.

„Pașaportul este singurul document de călătorie valabil la controlul trecerii frontierei norvegiene pentru intrările pe rutele maritime, iar companiile maritime de transport de pasageri în Norvegia vor verifica existența și valabilitatea pașaportului la momentul îmbarcării, având instrucțiuni să refuze îmbarcarea oricărei persoane care nu se legitimează cu un pașaport valabil”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului.

Ministerul Român al Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”.

  1. Pașaportul este singurul document cu care românii vor putea intra într-una din țările frecventate de ei. Ce imbecil a putut scrie asta? Romanii viziteaza zeci de tari fara pasaport, tolomacilor!

    Raspunde
  2. Niste Incapabili cine putea scrie asa ceva .niste oameni care nu au ce cauta in respectivele posturi .normal care le ocupa in locul oamenilor calificati sa se afle acolo.Ce va mai mira.

    Raspunde
  3. Mai, cretinasul codrilor, o deveni el obligatoriu pasaportul pentru romanii care ies din tara (indiferent unde)… Lui nea Vasile nu cred ca-i cere cineva pasaportul cand intra pe camp la sapa; nici pe tata Ana n-o intreaba Florica, vaca, daca are pasaport cand intra in grajd la muls…

    Raspunde
  4. sa-ti dau o muie poate iti mai scade prostiile din cap,mai tampitule pe tine nu te-as lasa afara nici cu pasaport,pentru ca esti prea prost.

    Raspunde
    • Adevarul este ca pasaportul e bun mai bun de cat buletinu sa calatoresti ex:in anglia la aeroport si in irlanda Mi-a verification buletinul de 5 ori credeau ca e un plastic fals in concluzie straini stiu doar de pasaport rest e fals pt ei parerea mea din cate am vazut

      Raspunde
  5. voi sunt invatati sa mintiti cand scrieti, este o mentaliate tiganeasca, castig (de senzatie) pe termen scurt cu urmari negandite pe termen lung (fiindca nu le pasa). mai mult, nici profesional nu va ajuta, cu astfel de obiceiuri nu va veti depasi niciodata conditia de scribar la tablouid din lumi indoielnice…

    Raspunde
  6. Si eu credeam cá Romania vrea sa iasa din UE?

    Raspunde
  7. Imbecili sunteți voi care spuneți că nu știe a scrie, de fapt voi nu știți a citi. Scrie Pașaportul este singurul document cu care românii vor putea intra într-una din țările europene” deci într-una dobitoci agramați.

    Raspunde
  8. in Norvegia si alte state non comunitare DA TREBUIE…

    Raspunde
  9. sa va trag muie in fiecare zi asa cum ne trgeti voi cu stiri din astea , pe surse. asa sa va trag si eu muie , pe fiecare zi direct de la sursa .

    Raspunde
  10. Nu stiu cum sa mai cerseasca bani de la oameni. Ca nu cred ca fac pasapoartele gratuit. + ca granicerii nostri au o mutra de ti-e lehamite de ei cand ii vezi, nici sa salute nu stiu….

    Raspunde
  11. Nu mai sti ce sa mai crezi numai minciuni

    Raspunde
  12. De ce romanii au nevoie de un document in plus sa calatoreasca”pasaport”,cu ce sunt mai presus cetatenii altor tari!!!

    Raspunde
    • Ptr ca din pacate ,pe buletinul românesc nu scrie nimic detailat .de ex :adresa ,data nasterii etc si cel mai rau e ca nu este semnatura pe el.ca sa se înteleaga mai bine nu arata ca un buletin european.numai la noi in romania se face asa ceva ca sa fi obligat sa iti faci pasaport.

      Raspunde
  13. Am si eu o intrebare daca se poate. Eu sunt casatorita in austria cu un austriac ce pot eu sa fac sa imi daca pasaportul trebe neapaeat sa vin in Tara . Va multumesc

    Raspunde
  14. As dori sa intreb locuim in Italia si in aprilie pe 14 vrem sa facem o excursie de trei zile in Londra vom avea nevoias de pasaport. Avem doar buletinele valabile.va rog sa imi raspunda cineva vom merge cu avionul multumesc

    Raspunde
  15. Trebuie sa plec urgent in Anglia in interes de serviciu pentru cateva zile si vreau sa stiu daca imi trebuie pasaport.
    Multumesc.

    Raspunde
  16. eu lucrez in germania si as vrea sa stiu daca e adevarat ca de pe 14 aprilie devine obligatoriu la granita pasaportul, si cei ce am plecat cu buletinul ne lasa sa ne intoarcem sau trebuie sa facem pasaport la ambasada, multumesc

    Raspunde
  17. Minciuna!!!!!!!!!!!!
    Este iarasi o dezinformare. Nu este obligatoriu pasaportul. Pentru reglementarile acuale cititi ce scrie pe pagina MAE https://www.mae.ro nu niste pagini pe putin zis dubioase!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.