Paşi importanţi pentru mutarea secţiei TBC în Grădiște

Paşi importanţi pentru mutarea secţiei TBC în Grădiște

Noua secţie TBC a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad începe să prindă viaţă. Astfel, a fost făcut primul pas, unul important, prin achiziţionarea paturilor şi a saltelelor aferente. Chiar înainte de Crăciun, au sosit cele 112 paturi necesare noului sediu, situat în cartierul Grădişte.

„Au sosit paturile, urmează ca o comisie de recepţie să le preia şi sperăm că în cel mai scurt timp să se poată realiza mutarea pacienţilor în noul şi modernul sediu”, a afirmat Corina Crişan, consilier judeţean şi director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

În perioada următoare spitalul va fi dotat și cu alte piese de mobilier, dar şi cu echipamente medicale necesare atât pentru saloanele bolnavilor, cât şi pentru cabinete. În prezent, procedurile de licitaţie sunt în derulare.

img_7577 img_7585 img_7586

  1. O noua mostra de cum se arunca putinii bani din sanatate la tomberonul de gunoi al unor interese de grup (mic). Este un un spital anacronic atat ca specialitate: pneumologie (medicala) + ftiziologie (infectioase) cat si ca constructie cu saloane cu multe paturi si dotare + circuite de sec XIX-XX construit in sec XXI. Culmea ipocriziei este ca unii se mai si mandresc cu el.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.