Pasionații de motociclete, INVITAȚI în acest sfârșit de săptămână la Pecica, la Moto Rock. Intrarea este LIBERĂ!

Pasionații de motociclete, INVITAȚI în acest sfârșit de săptămână la Pecica, la Moto Rock. Intrarea este LIBERĂ!

Pasionații de motociclete și muzică rock sunt invitați, în perioada 22-24 iulie la Pecica, în Pădurice, la Festivalul Moto Rock. Evenimentul, aflat în acest an la cea de-a XII-a ediţie vine cu o noutate, în sensul că pentru prima dată în istoria sa, intrarea va fi liberă.

Potrivit organizatorului principal Stani Ribovici s-a luat această decizie pentru a stimula cât mai multă lume să participe la eveniment. Având în vedere rezultatele ultimelor ediții, este posibil, spune cu amărăciune Ribovici, ca anul acesta să fie ultima dată când Festivalul de la Pecica reunește pasionații de motoare.

Festivalul va debuta vineri, când vor concerta trupele: Vespera din Cluj, Guns N’ Destruction (formaţie de tribut din Budapesta), precum și formația arădeană Katara.

Evenimentul va continua sâmbătă, când fanii vor putea asculta muzica celor de la Ataria din Zalău (heavy metal), precum și a cunoscutelor trupe de etno rock „Spitalul de Urgenţă” (București) şi „Jump Rock Band” din Budapesta.

Tot sâmbătă va avea loc un marș al motocicletelor din Pecica până în Arad. Plecarea se va face din Pecica, pe DN7, iar în Arad se va intra prin cartierul Vlaicu și va continua până în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, unde va avea loc un scurt popas.

La întoarcerea în Pecica va avea loc în fața Primăriei din localitate un stunt riding show, cascadorii cu motociclete modificate în acest scop urmând a fi prezentate de Gergely Sanyi.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.