Patricia Dinga: „În loc să voteze bugetul, social-democratul Vărcuș recită poezii”

Patricia Dinga: „În loc să voteze bugetul, social-democratul Vărcuș recită poezii”

Consilierul local liberal Patricia Dinga îl acuză pe social-democratul Beniamin Vărcuș că uită să își facă datoria față de cetățenii Aradului.

„Pseudoconsilierul PSD Beniamin Vărcuș uită că este mandatat în Consiliul Local pentru a-și face datoria față de cetățeni și nu pentru a recita poezii sau a face scandal. Vărcuș a executat  comanda fostului  interimar  Fifor și a dat semnalul celor din grupul PSD-ALDE să voteze împotriva bugetului local al Aradului.  Fără niciun simț al datoriei, fără niciun gând față de dezvoltarea Aradului consilierii PSD-ALDE s-au împotrivit tuturor proiectelor și investițiilor programate pentru anul 2018. Vărcuș și colegii săi de partid s-au opus ca Primăria să achiziționeze 50 de autobuze hibride de mică, respectiv mare capacitate și 30 de tramvaie electrice de capacitate mare și medie. De asemenea s-au opus modernizării infrastructurii sistemului de transport public cu tramvaiul”, a declarat Patricia Dinga (foto).

Dinga afirmă că PSD s-a opus ca municipalitatea să construiască cinci zone de agrement în cartierele Aradului.

„Social-democrații s-au opus proiectului privind iluminatul public și al salubrizării orașului. Sunt curioasă dacă la următoarea ședință de îndată la care ni se va comunica faptul că municipiul întâmpină  probleme serioase din cauza lipsei de fonduri, domnul Vărcuș va recita din Eminescu sau Bacovia. Pentru că acesta este singurul mod în care PSD știe să acționeze, în derâderere față de arădeni și față de Arad”, declară consilierul local municipal Patricia Dinga.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.