Patronul REGIOTRANS, firmă de transport feroviar de călători care operează pe mai multe rute din judeţul Arad, s-a SINUCIS!

Patronul REGIOTRANS, firmă de transport feroviar de călători care operează pe mai multe rute din judeţul Arad, s-a SINUCIS!

Costel Comăna, patronul firmei de transport feroviar de persoane Regiotrans, care operează pe mai multe trasee din judeţul Arad, s-a sinucis. Acesta a fost găsit mort în toaleta unui avion, la scurt timp după aterizarea în oraşul San Jose din Costa Rica.

Patronul operatorului feroviar Regiotrans, milionar inclus în Top 300 Capital pe locul 178, cu o avere estimată la 30-32 de milioane de euro, era cercetat în cea mai recentă anchetă a procurorilor anticorupție deschisă la CFR.

Acesta se afla de mai multă vreme în America de Sud. Ultima oară când procurorii îi luasemilionarură urma, Costel Comăna se afla în Brazilia.

Pasagerii din avion au povestit că Costel Comăna era agitat şi nervos pe tot parcursul călătoriei. Patronul Regiotrans se afla la a doua vizită în Costa Rica, prima fiind făcută la începutul acestei luni.

Potrivit anchetatorilor, directorii din Ministerul Transporturilor și CFR favorizau, în schimbul unor șpăgi, compania Regiotrans, în dauna CFR Călători. Astfel, statul pierdea bani grei, în condițiile în care Regiotrans este unul din principalii concurenți ai CFR Călători.

Iată rutele pe care operează Regiotrans din Gara CFR Arad: Arad – Mediaș – Brașov, Arad – Nădlac, Arad – Sânnicolau Mare – Valcani, Arad – Nădab – Grăniceri, Arad – Sântana – Ineu – Cermei.

Foto 1: nacion.com

Foto 2: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.