UPDATE/ PATRU arădeni, REȚINUȚI de polițiști în urma unor PERCHEZIȚII: Ce s-a GĂSIT în CASELE acestora

UPDATE/ PATRU arădeni, REȚINUȚI de polițiști în urma unor PERCHEZIȚII: Ce s-a GĂSIT în CASELE acestora

Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii arădeni pentru 24 de ore, în urma unor percheziții care au avut loc pe raza municipiului Arad.

Polițiștii Secției nr.2 Rurale Arad împreună cu polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, ai Biroului de Investigații Criminale, Secției nr.1 Vlaicu, Secției nr.2 Micalaca, orașului Nădlac și sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale si de tehnicienii Serviciului Criminalistic au efectuat trei percheziții pe raza municipiului Arad, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete. Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru contrabandă cu ţigarete

„Efective mărite de poliţişti arădeni au efectuat luni, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, trei percheziţii pe străzile Şezătorii, Socului şi Flueraş din municipiu, în urma cărora au fost indisponibilizate peste 130.000 de fire ţigarete de contrabandă, bani şi bunuri. Astfel, în cazul percheziției efectuate într-un imobil de pe strada Șezătorii din municipiu, a fost surprins în flagrant delict un bărbat de 59 de ani, în timp ce oferea spre comercializare unui alt bărbat de 64 de ani, 36.000 fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă.  Totodată, asupra celui în cauză, a fost depistată suma de 15.725 de lei, sumă susceptibilă că ar fi provenit din comercializarea țigaretelor. În acelasi imobil, polițiștii au mai depistat 16.600 fire țigarete de diferite mărci, telefoane mobile, 2 macete, o sabie, 4 pumnale, o stea metalică, bunuri în privința cărora a fost dispusă indisponibilizarea în vederea continuării cercetărilor. În urma celei de-a doua percheziții efectuată pe strada Socului, în locuința unui bărbat de 40 de ani, au fost depistate 9.820 fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă, 17.000 de lei, 550 de euro şi telefoane mobile. În autoturismele aceluiași bărbat, a mai fost depistată cantitatea de 19.800 fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător. Cea din urmă percheziție a fost efectuată de polițiști pe strada Flueraș, în locuința unui bărbat de 41 de ani. În autoturismele utilizate de acesta au fost depistate 51.700 fire țigarete, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă. 133.920 fire țigarete, 32.725 lei, 550 de euro și alte bunuri depistate cu ocazia efectuării perchezițiilor au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

În baza probatoriului administrat, cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

UPDATE/ Cei patru bărbați au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

  1. si la santana se vand tigari netimbrate…cu carutza,dar politia de aici nu le are treaba,ei au alte preocupari cade exemplu panda soferilor.ca doar de acolo iese grosul.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.