Patru persoane arestate în urma perchezițiilor ce au avut loc marți la Arad

Patru persoane arestate în urma perchezițiilor ce au avut loc marți la Arad

Patru persoane au fost arestate în urma perchezițiilor ce au avut loc, în cursul zilei de marți, la Arad.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că, în urma celor 13 percheziții efectuate, în data de 26 septembrie, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad patru persoane au fost reținute pentru constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc și mare risc și complicitate la trafic de droguri de risc. Ulterior, la data de 27 septembrie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad, cu propunerea de arestare preventivă a trei dintre reținuți și arestarea la domiciliu pentru cel de-al patrulea, soluție admisă de către instanță.

De asemenea, în urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate  201,94 grame de droguri de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), 110 grame de canabis (drog de risc), 4,81 grame de substanţă psihoactivă (2-MMC), două cântare electronice, 3 dispozitive de mărunţire tip râşniţă, 3.102 lei şi 50 de euro.

Reamintim că, în perioada iunie – septembrie 2023, în județul Arad, ar fi fost constituit și ar fi acționat un grup infracțional, specializat în procurarea, deținerea și comercializarea către consumatori din județ, de droguri de risc (canabis) și de mare risc, 3-CMC (cristal), precum și de substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive. Membrii grupului ar fi obținut din activitatea infracțională beneficii materiale substanțiale.  

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.