Patru elemente emblematice din Arad vor fi renovate. Care sunt obiectivele vizate

Patru elemente emblematice din Arad vor fi renovate. Care sunt obiectivele vizate

În timpul unei conferințe de presă, care a avut loc astăzi, în Parcul Bujor Buda, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, respectiv președintele și vicepreședintele Consiliului Județean, au anunțat renovarea a patru puncte importante din Arad.

Este vorba despre renovarea, restaurarea sau, după caz, reabilitarea următoarelor obiective: poarta cu păuni (de pe Bulevardul Revoluției nr. 86), esplanada din Parcul Eminescu, scuarul de la baza podului Decebal și zona din fața magazinului Ziridava.

Consiliul Județean Arad si Primăria Municipiului trebuie să colaboreze cu societatea civilă, mediul de afaceri și persoane fizice care își doresc să se implice la modul concret. Așa cum am arătat că printr-un parteneriat cu societatea civilă se pot construi lucruri extraordinare în sistemul medical, acum ne orientăm și spre anumite elemente care dau culoare spațiului urban arădean”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Președintele Iustin Cionca și vicepreședintele Sergiu Bîlcea au lansat public invitația partenerilor din societatea civilă şi din mediul economic de a participa la punerea în valoare a acestor elemente emblematice ale Aradului.

Aşa îmi doresc să arate Aradul în viitor, prin muncă şi iniţiativă vom reda strălucirea unor spaţii uitate. Parcul acesta este un model, pentru că arată foarte bine dar şi pentru că este realizat în parteneriat cu societatea civilă şi mediul de afaceri. Oraşul este al tuturor, toţi avem o responsabilitate faţă de el. Noi am identificat patru spaţii pe care le considerăm reprezentative, pe care vrem să le renovăm. Lansăm public invitaţia partenerilor din societatea civilă şi din mediul economic să vină alături de noi pentru a renova aceste obiective”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.