Paznicul unei pescării, SPAIMA PĂSĂRILOR! Ce a fost în stare să facă

Paznicul unei pescării, SPAIMA PĂSĂRILOR! Ce a fost în stare să facă

Paznicul unei pescării din Seleuș este cercetat penal după ce a fost surprins vânând ilegal pescăruși.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat care a săvârșit mai multe infracțiuni. Oamenii legii au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 64 de ani, din Zărand, care a deținut fără drept în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Seleuș o armă de vânătoare cu alice, și 10 cartușe de calibrul 12, cu capsa nepercutată.

În urma investigațiilor efectuate, s-a constatat că bărbatul ar fi vânat pescăruși, fără a deține autorizație valabilă în acest sens. De asemenea, bărbatul în cauză nu a putut prezenta o autorizație de transport a armamanetului sau muniției.

Potrivit informațiilor noastre, bărbatul este paznicul unei pescării aflată pe raza localității Seleuș. Cel mai probabil, acesta vâna pescăruși pentru că aceștia „atentau” la pești.

Polițiștii continuă cercetările, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracținilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept și braconaj cinegetic.

Foto: pixabay.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.