PDL şi PMP au FRATERNIZAT cu două luni înainte de alegerile prezidenţiale. Udrea, preferata tuturor! (VEZI FOTO)

PDL şi PMP au FRATERNIZAT cu două luni înainte de alegerile prezidenţiale. Udrea, preferata tuturor! (VEZI FOTO)

Partidul Democrat Liberal şi Partidul Mişcarea Populară au fraternizat cu aproape două luni înaintea alegerilor prezidenţiale.

S-a întâmplat la Bata, la „Festivalul Vânătorilor”, acolo unde candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a făcut o baie de mulţime printre democrat-liberalii arădeni prezenţi în număr mare la eveniment. Însoţită de Gheorghe Falcă, preşedintele PDL Arad şi co-preşedinte al ACL Arad, Elena Udrea a poposit şi la standul senatorului democrat-liberal Constantin Traian Igaş. Gestul a fost considerat „o aroganţă”, cunoscut fiind faptul că Igaş este un susţinător al liderului PDL Vasile Blaga, cu care Udrea nu are o relaţie tocmai bună. Cu toate acestea, Igaş a servit-o pe Elena Udrea cu ţuică şi pâine (de Pecica) cu untură.

Nici democrat-liberalul Emil Boc, care şi-a declarat făţiş susţinerea pentru Elena Udrea, în detrimentul candidatului ACL (PNL + PDL) Klaus Iohannis, nu a lipsit de la Bata, unde s-a întreţinut cu mai vechile sale cunoştinţe din partid de la Arad.

Au lipsit însă liberalii arădeni, care au refuzat, probabil, să participe la un eveniment transformat, pe alocuri, într-o pre-campanie electorală pentru Elena Udrea.

Foto: Dora Muntean

  1. PDL şi PMP aceeasi mizerie basista

    Raspunde
  2. pentru ziaristii newsar.ro,documentati-va mai bine si apoi faceti un articol de presa.In primul rand doamna Udrea nu a fost insotita de domnul Falca,primarul Arad nu a fost incantat de prezenta doamnei Udrea.Doi la rand,era normal sa treaca pe la cortul lor sa ii salute la fel cum a facut cu fiecare cort.Nu mai dezinformati lumea ziaristilor ,daca va numiti ziaristi.

    Raspunde
  3. Nu se poate politiza chiar tot. Acesta a fost un festival organizat pentru noi vanatorii, oamenii sau intalnit pur si simplu acolo. Nu inseamna ca trebuie sa fuga unul de altul daca erau acolo.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.