Pe Horia s-a reaprins spiritul Crăciunului! Administrația Falcă a demarat PERSONALIZAREA sensurilor giratorii (FOTO)

Pe Horia s-a reaprins spiritul Crăciunului! Administrația Falcă a demarat PERSONALIZAREA sensurilor giratorii (FOTO)

Pe strada Horia din Arad s-a reaprins spiritul Crăciunului, grație unei amenajări a sensului giratoriu de la intersecția cu străzile Octavian Goga şi George Coşbuc.

„Primăria Municipiului Arad prin intermediul operatorilor de spaţii verzi a început reamenajarea sensurilor giratorii din oraş. Sâmbătă, 23 februarie, sensul giratoriu de pe strada Horia la intersecţia cu străzile Octavian Goga şi George Coşbuc a fost luat cu asalt de echipele de lucru, care au preferat să intervină în această intersecţie într-o zi de weekend, când valorile de trafic sunt scăzute.

Pentru amenajarea peisagistică a fost folosită piatră decorativă albă, iar în mijloc a fost plantat un brăduţ argintiu. La final au fost instalate indicatoarele rutiere şi elemente de siguranţă reflectorizante.

Rezultatul final este unul spectaculos. Municipalitatea dă asigurări că acesta este doar începutul, fiecare sens giratoriu urmând să fie reamenajat”, ni se spune într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

„Sensurile giratorii din oraş vor avea un alt aspect. Am început cu intersecţia de pe strada Horia şi vom încerca să personalizăm fiecare sens giratoriu, astfel încât să creştem atât aspectul urban cât şi gradul de siguranţă în trafic”, a completat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

Cum va crește personalizarea asta gradul de siguranță în trafic nu știm. Și nici nu credem. În spiritul Crăciunului, însă, da!

Loading...
  1. faptul ca insula aia e rotunda nu inseamna ca e sens giratoriu, lipseste semnul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.