Pe urmele lui Tăriceanu, la Arad

Pe urmele lui Tăriceanu, la Arad

Grupul de iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, care va fi lansat de Călin Popescu Tăriceanu, şi-a găsit adepţi şi la Arad. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă.

Aceştia ar fi gravita în jurul lui Titu Gheorghiof, fostul preşedinte al filialei şi un fel de “mână dreaptă” a lui Călin Popescu Tăriceanu la un moment dat, dar şi în jurul altor nemulţumiţi ajunşi pe linie moartă la Arad.

Totuşi, lucrurile sunt mai complicate decât par în tabăra dizidenţilor, care nu văd cu ochi buni apropierea liberalului Tăriceanu de social-democraţii lui Ponta…

P.S. N-ar fi exclus ca anumite rivalităţi din filiala locală să se transfere cu arme şi bagaje în tabăra lui Tăriceanu.

  1. sa se duca invartit

    Raspunde
  2. sigur in arad vor fi multi oameni care nu doresc sa fie slugile lui falca si vor vedea in acel partid o alternativa.

    Raspunde
  3. In Arad oamenii scarbiti de Falca si idioteniile lui sunt la fel de scarbiti de PSD-istul liberal Tariceanu si de umarul pus de acesta la sabotarea PNL si la cresterea PSD.
    deci nu-ti fa iluzii, initiativa lui Tariceanu nu va prinde decat la cateva zeci de frustrati sau la cativa botanisti care pun botul la prosteala cu pastrarea identitatii liberale?!
    O denumire de genul: „miscarea pentru sustinerea ambitiilor si/sau frustrarilor lui Tariceanu in folosul PSD”, ar fi mult mai corecta.

    Raspunde
  4. parerea mea ca in arad e nascut mort,poate mai atrage niste nemultumiti din pnl si cam atat

    Raspunde
  5. Mda… o sa fie Gheorghiof si Ciupe, „toti doi”…

    Raspunde
  6. Spre disperarea aplaudacilor din pnl arad, sigur partidul lui tariceanu va lua mai mult de 7% cat au fost ei in stare sa faca in arad,aici amintesc eminetele acestui extraordinar scor electoral …..BALCEA care acum negociaza cu falca soarta pnl arad, GALIS care bate pe la toate lui falca sa.i dea o slujba, SI MULTI ALTI APLAUDACI JALNICI DE GENU BOCA BONCA GAMAN SI CATEVA FUFE BLONDE

    Raspunde
  7. Spre disperarea aplaudacilor din pnl arad, sigur partidul lui tariceanu va lua mai mult de 7% cat au fost ei in stare sa faca in arad,aici amintesc eminetele acestui extraordinar scor electoral …..BALCEA care acum negociaza cu falca soarta pnl arad, GALIS care bate pe la toate lui falca sa.i dea o slujba, SI MULTI ALTI APLAUDACI JALNICI DE GENU BOCA BONCA GAMAN SI CATEVA FUFE BLONDE….

    Raspunde
    • De ani de zile ma semnez asa: …., din eleganta si sportivitate, te rog frumos, sa utilizezi o alta semnatura. Astea doua sunt prea asemanatoare si creaza confuzie. (… poate ca exagerez?!). Scuze si merci fain!

      Raspunde
  8. xanaxul e in buzunarul drept de la pantaloni,asta daca ai pantalonii pe tine…

    Raspunde
  9. La Arad, indiferent cine cu cine fuzioneaza, tot Falca va conduce.Daca liberalii nu vad asta e jalnic.

    Raspunde
  10. Ce jalnici liberali,nu doar in ARAD-Calimente,Cristina,Ciupe,PELE,sterpeliciul,prefect in era puscariasului nastase etc.- ci in tara,marea lor majoritate! N-au nimic in comun cu MARELE PARTID NATIONAL LIBERAL al BRATIENILOR,cu principiile si valorile democratiei,statului de drept,competentei,competitiei libere etc..Cat despre manechinautoresapat Tariceanu,tipul si-a dat examenul liberalismului,atasul rosu al bolsevicilor damboviteni iese,curand,pe usa din dos a politicii,exact asa cum a intrat ,”plantat”,in tabara liberala a anilor 90…!

    Raspunde
    • CIUMPALACII ROSII 18 iulie, 2014, 11:30 am

      Asa e,hot ca pele nu s-a mai pomenit prin judetul Arad……averea lui e uriasa,obtinuta numai prin furt,iar DNA Arad se face ca ploua…..

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.