PENIBIL/ Câţiva dintre protestatarii împotriva exploatării gazelor de şist s-au luat de reporterul INFO TV!

Duşi la miting cu „arcanul” (unii dintre ei) de către organizatori de prin localităţile judeţului, câţiva dintre protestatarii …

Duşi la miting cu „arcanul” (unii dintre ei) de către organizatori de prin localităţile judeţului, câţiva dintre protestatarii împotriva exploatării gazelor de şist au răbufnit la adresa reporterului INFO TV care filma evenimentul, reproşându-i faptul că-i înregistrează şi că vor „pica de fraieri”. De ce? Numai ei ştiu…

  1. niste tarani! 🙂

    Raspunde
  2. majoritatea au fost civilizati chiar daca au venit de la tara. celui din imagine ii era rusine probabil sa apara la tv.

    Raspunde
  3. cam faceti din tantar armasar…oamenilor pur si simplu nu le place sa apara la tv,nu se cred vedete…acum sunteti mandri ca aveti o mega-stire pe ziua de azi…:))

    Raspunde
  4. Paul,nişte ţărani vor să fie lăsaţi în pace, vor aer curat, apă nepoluată şi sănătate pentru copii lor şi ai noştri. Aceşti ţărani au lăsat treaba de acasă şi au venit pe cheltuială proprie la Arad, sperând că vor găsi sprijin la nişte domni ca tine ca visul lor la o ţară normală să se poate materializa. Dar domnii nu au avut timp, ora 15 este pentru relaxare nu pentru mitig de protest.Peste ani când vom realiza ce am pierdut vom regreta comoditatea de azi. Apropo Paul la a câtea generaţie de asfalt eşti? După modul în care ştii să jigneşti cred că la prima……………

    Raspunde
    • asa cum regretam astazi, multi dintre noi, ca am umplut lumea asta si alte tari beneficiaza de munca noastra, asa peste nu multi ani o sa regretam amarnic ca an avut o tara care am lasat-o in voia sortii si macar NU AM AVUT BUNUL SIMT SA FIM DEACORD CU NISTE OAMENI CARE DUPA CUM SPUNEA CINEVA, A LASAT MUNCA LUI SI CASA LUI SI A VENIT SA PROTESTEZE CA SA APERE DREPTUL GENERATIILOR VIITOARE…..rusine sa le fie si sa nu se mai numeasca Romani acele specimene care critica o asemenea initiativa ……aia nu sunt oameni!!!

      Raspunde
  5. acel cameraman a vrut sa dezinformeze opinia publica, luand un reportaj acelui betivan….probabil ca a fost scolit la cancan….voi cei de info tv aveti numai de pierdut cu asemenea nulitati…la revedere 🙂

    Raspunde
  6. Oameni buni va spun eu exact cum s-a intamplat deoarece eram in fata acestor baieti.
    A venit cameramanul de la info tv si s-a pus sa ii ia interviu la un om beat care protesta si el…atunci baietii l-au luat la rost pe cameraman pt.ca va da la stiri un om beat care a dat interviu,si i-au spus acestuia sa ii ia interviu unui om treaz,care vrea sa-si exprime opinia la televiziune.
    Dupa parerea mea cameramanul este foarte slab pregatit daca ii in stare sa il intrebe pe un om beat care este opinia acestuia.
    Acum acest cameraman cauta scanteie de scandal, dar au vazut si prietenii mei ce mult il duce mintea pe cel care a filmat.

    Raspunde
    • Da, este adevarat ce ai spus…si eu eram cu tatal meu in multime, a vorbit si urat cu baietii aceia cand i-au spus sa nu il mai filmeze pe omul acela ca a consumat alcool…rusine domnule cameraman!

      Raspunde
    • ”baietii l-au luat la rost pe cameraman”; in ce tara traim? pai atunci ar trebui sa fie scosi in fata oameni imbracati la patru ace, si sa dea interviuri.

      Raspunde
  7. se vede clar ca acel barbat este beat crita abia se tine pe picioare, a venit cameramanu si la filmat.. Mai caline chiar asa.. nu te-am crezut sa si editezi videoclipul incat sa para ca esti „atacat” acel baiat a vrut sa lasi barbatul in stare de ebrietate nu sa se ia de reporteri !!!

    Raspunde
  8. Nu s-a luat nimeni de reporter, cameramanul a insitat sa tot filmeze pe acel om beat…si era normal sa intervina cineva. Oare ce poti intelege de la un om baut?? rusine d-le cameraman…

    Raspunde
  9. Sa clarificam un lucru:
    1. Orice persoana are dreptul la libera exprimare.
    2. Cel considerat sub influenta alcoolului mi-a spus ca doreste sa isi exprime parerea in fata camerei de filmat. Ca era beat sau nu e problema lui; persoana in cauza si-a spus punctul de vedere.
    3. Nu am dorit un subiect de senzatie, dar nu este normal sa ai un astfel de comportament fata de presa, sa impui cine are dreptul si cine nu sa dea interviuri.
    4. Mitingul a avut loc pe domeniul public.
    5. Comentati cat vreti ca nu aveti dreptate, si chiar va rog sa ascultati ce zice persoana „ in stare de ebrietate”

    Raspunde
  10. Noi toti oamenii ce am participat la prostest am fost pasnici si civilizati, nimeni nu a vrut sa fie vreo altercatie….imi pare rau sa spun ca domnul cameramen a vrut sa arate o alta „realitate”…

    Raspunde
  11. Faptul ca acel om a spus ca nu vrea ca Chevron sa ii distruga pamantul a facut de rusine toti participantii la miting? Asta intelegi Relu prin alta „realitate”?

    Raspunde
  12. Bibe tin sa te anunt ca esti un cameraman slab.
    Mai bine lasate de meserie si nu incerca sa te scoti.
    Pt.tine mai trebuia sa explice Andrei Mot cum sa procedam,dar tu poate prinzi greu si uiti repede!!!
    Baietii au dreptate si au vrut sa faca un bine si tu incerci sa faci scandal pe internet si la televiziune cu chestia aceasta.

    Raspunde
  13. filmezi bine, dar esti prea de tot.. dupa interviul cu acel barbat e difuzat doar ce nu tia placut tie sa auzi, doar ai putut taia din videoclip..

    Raspunde
    • Pt.ce ii iei apararea la acest „cameraman”? Ti s-a parut corect ce a facut?Pacat de baietii aia ca au fost peste tot la miting si vine un destept de acesta si se baga si el in seama daca nu are cu cine!

      Raspunde
  14. Vezi ca e o diferenta intre cameraman si videoreporter.

    Raspunde
  15. cameramanul cacameramanul,dar sa mai si pui aceasta „extraordinara” stire pe un site care (poate) se vrea a fii serios,este si mai „PENIBIL”…:)) si oricum,un cameraman /fotoreporter (ca auzi ca cica asta e cameramanul nostru) profesionist n-ar trebui sa se certe cu mitingistii (mai bine isi cerea scuze la ala care n-a vrut sa fie filmat din prim plan si cu asta basta)

    Raspunde
  16. Nu ii putem cere nimic acestui ,,videoreporter” pt ca nu il duce capu’ de multe lucruri.
    De ce am pus ,,videoreporter” in ghilimere?!?!Nu are nici o treaba cu asa ceva…este bun doar sa bage bete in roate.As vrea sa te intalnesti cu baietii aia prin oras ,,videoreporterule”…te vede toata lumea ca tu singur ti-ai facut-o cu mana ta.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.