Pentru că vrea să fie premier în această viață, Falcă își face guvern din umbră. Iată lista miniștrilor!

Pentru că vrea să fie premier în această viață, Falcă își face guvern din umbră. Iată lista miniștrilor!

Pentru că vrea să fie premier în această viață, Gheorghe Falcă își face guvern din umbră. În cabinet se vor regăsi nume importante din urbe, din rândul politicienilor, țucălarilor de politicieni și al oamenilor de afaceri.

Astfel, ministrul Finanțelor va fi Andrei Ando, cel care a dovedit cu ocazia candidaturii Aradului la titlul de Capitală Europeană a Culturii, că poate cheltui fără număr – fără număr oricâți bani i se dau pe mână.

Ministrul Transporturilor va fi desemnat Filip Miuțescu, despre care se spune că este singurul prieten adevărat al primarului, pardon, premierului Falcă. În plus le are cu transporturile.

La Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor merge Călin Bibarț. Orice alți pretendenți vor fi vânați și puși la saramură din timp.

Ministerul de Interne va fi condus de însuși premierul în funcție, pentru a nu exista dubii în ceea ce privește poziția de forță a acestuia.

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice îi va reveni lui Iustin Cionca. În timpul mandatului său, Pecica va deveni municipiu.

Ministerul Justiției va fi desființat. Nu va mai fi nevoie de el, pentru că va fi instituită legea marțială, care va pedepsi aspru crima de lezmajestate. Se va face, astfel, economie la buget iar miile de dosare nerezolvate vor putea fi arse pentru încălzirea populației pe timp de iarnă.

Vor fi desființate, de asemenea, Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul, Departamentul de Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale și Persoanelor Vârstnice, precum și Ministerul Educaţiei Naţionale și Cercetării Științifice toate acestea neintrând în viziunea de guvernare a cabinetului din umbră (deasă).

Ministerul Tineretului și Sportului va fi condus de Alexandru Meszar.

Tot un arădean, Glad Varga, va fi instalat în fruntea Ministerului Fondurilor Europene.

La Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informaţională va fi instalat Ciprian Burcă. Acesta din urmă va avea, astfel, în sfârșit, capacitatea de a recepționa toate apelurile deviate de pe telefonul lui Falcă.

În pofida tuturor cârcotașilor, Ministerul Culturii va fi menținut, cu misiunea de a gestiona candidatura României la titlul de Capitală Mondială a Culturii. Va beneficia în acest sens de o finanțare uriașă, lucru care îl face extrem de tentant. Nu se știe încă numele viitorului ministru.

Schimbările vizează și agențiile guvernamentale. Astfel, Geanina Pistru va fi desemnată în fruntea Agenției Naționale de Integritate (ANI).

Vom reveni, pe măsură ce se completează lista miniștrilor și secretarilor de stat!

  1. tare aia cu Burca saracul de el

    Raspunde
  2. La sanatate PRISCA …EL,ca ea se ocupa de instalarea noilor sefi de serviciu ( vezi RUNOS si ADM.) din SCJU ARAD.

    Raspunde
  3. Mahaita Calimente 2 septembrie, 2016, 7:23 am

    La ministerul sanatatii va merge Kuki si la ministerul de interne Viorica Graur. Se infiinteaza ministerul inculturii si cultelor neoprotestante cu Lucian Divort-Tipei ministru si Ela secretar general. La ministerul instalatiilor defecte merge Ciupe…

    Raspunde
  4. E bine sa mai si glumim!

    Raspunde
  5. Nu glumiti cu Ciupe ca o ia in serios.De cind il stiu tot la ciolan trage cu ori ce pret.Este si in relatii f.bune cu d-l Falca.

    Raspunde
  6. Buna gluma ,bine ca nu e si tipei un acest guvern,ca am vazut ce a facut si cind a fost parlamentar,dealfel parlamentar a ajuns pe nedrept ca nu auniesti aradeni la vot,au iesit in schimb pocaiti cu mic cu mareca sa l faca pe tipei mare!
    am scris numele cu literă mica ca asa merita !

    Raspunde
  7. La ministerul transporturilor cred ca ar fi mai potrivit Ovidiu Mosneag ,poate asa va zbura si vreun avion de la Arad cu competentul guvern Falca!

    Raspunde
  8. LA CULTURA O VREM PE GIANINA PISTRU :))))

    Raspunde
  9. Pe Noghiu Bogdan unde l vedeți ?????? Parcă la Min.Sporturilor la-ș vedea…aștept păreri …

    Raspunde
  10. Falcaă poate visa și e liber să o facă. Nu e pe bani. Va fi premier poate în Naivia sau Gogunia. Dar într-o țară ca a noastră plină ochi cu turiști în politică ar fi posibilă și măgăria asta.
    Eu încă nu mi-am pierdut speranța și cred că generația anilor 50-60 se va trezi în sfârșit și va da de pământ cu lichelele astea și le va spune „zât”l celor din marea Europă.

    Raspunde
  11. Domnilor!!! Noghiu nu va fi la ministerul sportului: Noghiu va fi la MINISTERUL informațiilor, SRI-STS-SIE se desființează. NOGHIU șeful tuturor servicilor

    Raspunde
  12. Alin Vacean, evident, ar fi cel mai potrivit la ministerul culturii!

    Raspunde
  13. D-le Virgil cit timp Aradul are politcieni depasiti ca dumnetale si prieteni cu domnul Falca cum este d-nul CIUPE este posibil orice.

    Raspunde
  14. Orlando la Comunicare şi Imagine Publică, Diana la Pescuit şi Vânătoare, Tifi la Românii de Pretutindeni, Adi „Patracliu” la Sport şi Şpriţ, nea Horică la Uniunea Scriitorilor neManolescieni, Matiuţ la Fonduri Structurale Sifonate, Ovi la Protecţia Consumatorilor din Birturi, Gelu „Ţăranu” la Dezvoltare Rurală, Bruno ALO la Justiţie, Lege şi Ordine, Regis la Păduri Antice şi Turism Filosofic. Ceilalţi de la newsar – secretari de stat şi directori de Centrale. Să iasă banu’!

    Raspunde
  15. Sa nu utati de Ciupe d-le primar caci este omul dumneavoastra.

    Raspunde
  16. La cat de prosti sunt romanii nu m-ar mira sa il vad pe papagalul de falca pe la bucuresti

    Raspunde
  17. la cultura bacsi FALIMENTE . Are asta o (in)cultura , de BUBUIE !

    Raspunde
  18. Asta da Guvern, dar a-ti uitat pe viitorul Secretar General al Guvernului care sta direct in Suptordinea lui Falca – Premier.
    Doamna Claudita PRECUP care va ocupa si functia de Ministru in nou infiintatul Minister al Relatiilor Extraconjugale

    Raspunde
  19. Cum domnul Ciupe are multa clasa, el va ocupa vreo functie pe la Bruxelles , doar sa mai invete un pic sa citeasca si sa scrie si gata…ii pregatit. Dupa criteriile noului Guvern Falca este chiar Supradotat…. intelectual

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.